Marious Șumudică a anunțat ieri că ar putea pleca de la Gaziantep chiar săptămâna viitoare, el având o ofertă de nerefuzat de la Al Shabab, formație din Arania Saudită pe care a mai antrenat-o și în trecut.
Declarațiile antrenorului român i-au alertat pe bașcanii clubului turc, care nu au mai stat pe gânduri și au convocat o ședință de urgență chiar înaintea meciului cu Sivasspor, pe care Gaziantep îl dispută la această oră în etapa a 17-a din Super Lig.
"Tocmai a avut loc o ședință în hotelul unde echipa noastră este cazată la Sivas, desfășurată sub conducerea președintelui nostru Mehmet Büyükekși. La această întâlnire s-a discutat despre obiectivela echipei pe viitor, planificarea transferurilor și situația contractuală a antrenorului Marius Șumudică. În urma negocierilor, antrenorului i-a fost propus un nou contract, cu o oarecare creștere a salariului.", s-a specificat într-un comunicat pe site-ul oficial al clubului.
Fotbal
Înfrângere pentru Pisa în Cupa Italiei, la debutul lui Moruțan! Maxim a înscris în campionatul Turci
06/08/2022 LA 19:52

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Șumudică rămâne cel puțin până în vară la Gaziantep

În comunicatul respectiv se menționează că Șumudică va rămâne cel puțin până în vară la Gaziantep, oficialii echipei sperând că antrenorul va oferi un răspuns pozitiv la oferta primită: "Consiliul nostru de administrație și-a reiterat voința de a colabora în continuare cu antrenorul Marius Șumudică și așteaptă răspunsul său în acest sens. Șumudică va continua pe banca echipei până la finalul contractului său, iar publicul va fi informat în continuare despre evoluția negocierilor".
Șumudică a făcut minuni pe banca lui Gaziantep, ducând echipa chiar pe primul loc în clasament la un moment dat. Antrenorul român a declarat în repetate rânduri că și-ar dori să continue dacă i s-ar oferi condițiile necesare pentru a face performanță. Rămâne de văzut ce decizie va lua antrenorul român în perioada următoare, însă dacă va decide să plece va trebui să plătească o clauză de reziliere, fiind lesne de înțeles că board-ul lui Gaziantep nu îl va lăsa să plece prea ușor în mijlocul sezonului.
Turkish Süper Lig
Alex Maxim, meci uriaș contra Galatei! Românul, gol și două assist-uri în victoria lui Gaziantep
20/03/2022 LA 15:11
Turkish Süper Lig
Alexandru Maxim, de neoprit în Turcia: dublă pentru Gaziantep cu Hatayspor! Ce notă a primit românul
07/03/2022 LA 20:49