"Felicitări Leo Messi pentru încă un Balon de Aur. Fără îndoială este un omagiu corect pentru un talent fără pereche. De şapte ori. Multe mulţumiri", a declarat Pele, triplu campion mondial (1958, 1962, 1970) pe reţelele de socializare.
Pele, 81 ani, este în convalescenţă după ce în septembrie i s-a extirpat o tumoare la colon, ceea ce l-a forţat să fie internat în spital timp de o lună şi să urmeze un tratament de chimioterapie.
Lionel Messi a câştigat pentru a şaptea oară trofeul "Balonul de Aur", pentru cel mai bun jucător al anului, decernat, luni, la Paris, în cadrul galei organizate de revista France Football. Messi, 34 ani, în prezent la Paris Saint-Germain, a mai câştigat acest râvnit trofeu în 2009, 2010, 2011, 2012, 2015 şi 2019.
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
ACUM 16 MINUTE
Argentinianul i-a devansat în ancheta revistei France Footbal pe atacantul polonez Robert Lewandowski (Bayern Munchen) şi pe italianul de origine braziliană Jorginho (Chelsea). Lewandowski a primit şi titlul de cel mai bun atacant (golgheter).
De remarcat că marele său rival Cristiano Ronaldo, cu cinci Baloane de Aur în palmares s-a clasat pe locul 6 şi nu a prins podiumul trofeului pentru prima oară din 2010.
În acest an, Messi a câştigat Copa America cu Argentina, primul său titlu la echipa naţională, iar sezonul trecut cu FC Barcelona a cucerit Cupa Spaniei şi a fost golgheter în La Liga.
Sursa: Agerpres
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
ACUM 2 ORE
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
IERI LA 11:19