În acest sezon, ca urmare a absențelor multiple din apărare, antrenorul bianconerilor i-a dat o șansă unui fotbalist despre care suporterii nu știau mare lucru. Radu Drăgușin a bifat minute atât în Serie A, cât și în Champions League și a atras atenția mai multor echipe de pe "bătrânul continent", Leipzig fiind formația care a încercat cel mai mult să îl convingă să semneze, din vară, când îi expira contractul cu Juventus.
În cele din urmă, după ce a cântărit bine, tânărul jucător român a ales să continue la Juventus, acolo unde conducerea îl vede un jucător important în următorul deceniu. Odată cu retragerile lui Chiellini și Bonucci, zona centrală a defensivei piemontezilor ar trebui acoperită de De Ligt și Drăgușin, doi fotbaliști foarte tineri. În consecință, Pirlo s-a declarat extrem de bucuros că internaționalul nostru a ales să continue la Torino și i-a anticipat un viitor strălucit.
"Sunt bucuros că Drăgușin a semnat un nou contract, este un jucător de mare perspectivă care a demonstrat că poate juca de la egal la egal cu vedetele din echipă. Poate progresa enorm și era normal ca acest club să mizeze pe el în viitor", a transmis Andrea Pirlo, la conferința de presă dinainte de Juventus - Genoa.
Fotbal
Moștenirea pe care Mircea Lucescu o lasă fotbalului românesc
15/12/2021 LA 12:57
Eram foarte nerăbdător să semnez noul contract cu echipa care a crezut mereu în mine. În primul rând, vreau să mulțumesc familiei care a fost mereu alături de mine și tuturor persoanelor care m-au ajutat în fiecare zi să mă îmbunătățesc. Acum este timpul să demonstrez că merit această încredere. Forza Juve! | Drăgușin, după ce a semnat noul contract cu Juventus, valabil până în 2025.
Juventus joacă azi împotriva lui Genoa, iar victoria e obligatorie. Campioana ultimilor 9 ani din Serie A nu mai are șanse la titlu, dar trebuie să lupte pentru un loc în primele 4. În prezent, e pe 3, dar între ea și Napoli, formația de pe 5, sunt doar 3 puncte distanță.
Fotbal
Rădoi, întrebat dacă anunțul plecării sale de la națională nu i-a zăpăcit pe jucători
10/11/2021 LA 12:57
Fotbal
Scholes distruge un star de la United: "La 35 de ani cineva va trebui să îl țină de mână pe teren"
03/11/2021 LA 08:47