Superstarul portughez, în prezent la Juventus, s-a antrenat dintotdeauna la intensitate maximă, cu scopul de a deveni cel mai bun jucător din lume. Grație ambiției, determinării și jocului său excelent, Cristiano a câștigat 5 Baloane de Aur de-a lungul carierei.
Mike Phelan a fost martorul evoluției excepționale a lui Ronaldo, pe vremea când era asistentul lui Sir Alex Ferguson. Tehnicianul, în prezent alături de Ole Gunnar Solskjaer pe Old Trafford, a povestit în cartea "The Coaching Manual" cum se antrenea Ronaldo când juca în Premier League.

"L-am forțat pe Ronaldo să devină un jucător de echipă"

Fotbal
"A spus ce mulți nu îndrăznesc!". Marele adevăr rostit de un fotbalist despre lupta contra COVID-19
11/04/2020 LA 12:58
Printre rândurile scrise, Phelan a recunoscut că, de multe ori, staff-ul lui United, în frunte cu Ferguson, l-a forțat pe Ronaldo să joace după un stil tactic care nu era pe placul său. Motivul era dorința imensă de a-l transforma pe portughez într-un jucător de echipă.
"Cristiano a ieșit repede în evidență. Era ca un burete, voia să învețe, să evolueze cât mai mult și îi plăceau provocările. Noi (staff-ul tehnic) am fost nevoiți să-l transformăm pe Ronaldo într-un jucător de echipă, iar în cele din urmă am reușit. Totuși, au existat anumite lucruri în timpul antrenamentelor care nu-i plăceau și pe care îl forțam să le facă.
L-am văzut apoi jucând la Real Madrid. Multe elemente specifice jocului său din Spania le-a dobândit la Manchester United. A reușit să-și dezvolte jocul până la cel mai înalt nivel. Pentru noi este o satisfacție uriașă.", a povestit Phelan.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM 6 ORE
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 7 ORE