Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp a pus ochii pe un mijlocaș din naționala Germaniei! Pe cine vrea în locul lui Wijnaldum

Bianca Dumitru

Publicat 12/06/2021 la 14:13 GMT+3

Jurgen Klopp i-ar fi găsit un înlocuitor lui Georginio Wijnaldum. Antrenorul lui Liverpool s-ar fi orientat, potrivit presei britanice, asupra lui Florian Neuhaus, jucător legitimat în prezent la Borussia Monchengladbach.

Spain 6-0 Germany: Ilkay Gundogan, Robin Koch, Florian Neuhaus, Toni Kroos look dejected

Credit imagine: Getty Images

Georginio Wijnaldum s-a despărțit în această vară de Liverpool, alegând să nu-și mai prelungească contractul cu fosta campioană din Premier League. Jurgen Klopp este în căutarea unui fotbalist cu care să-l înlocuiască, iar potrivit presei din Anglia, tehnicianul ar fi pus ochii pe mijlocașul Florian Neuhaus, în vârstă de doar 24 de ani.
Conform jurnaliștilor de la The Guardian, oficialii lui Liverpool îl monitorizează pe fotbalistul german de câteva luni, urmând a sta cu ochii pe el și la Campionatul European. Mijlocașul mai are contract cu Borussia Monchengladbach până la finalul sezonului 2023/24, iar dacă englezii vor vrea să-l aducă pe Anfield vor trebui să plătească o clauză de reziliere de aproximativ 40 de milioane de euro.
Această sumă i-ar putea face pe șefii lui Liverpool să facă un pas în spate, echipa având și alte variante de fotbaliști care ar putea să-i ia locul lui Wijnaldum. În plus, Klopp ar putea alege să-i acorde mai multe șanse lui Curtis Jones, fotbalist crescut de academia lui Liverpool și care valorează, la doar 20 de ani, 30 de milioane de euro, potrivit site-ului transfermarkt.com. În plus, 'cormoranii' au făcut deja un transfer în această vară, consolidându-și centrul apărării prin semnarea lui Ibrahima Konate pentru 40 de milioane de euro.

Wijnaldum a ales-o pe PSG

Wijnaldum a semnat în această săptămână cu PSG, deși ajunsese la un acord de principiu cu Barcelona, unde era dorit insistent de Ronald Koeman, care îl cunoaşte şi îl voia foarte mult. Oferta celor de la PSG a fost, însă, una mult superioară catalanilor din punct de vedere financiar. Francezii i-au pus pe masă mai mult decât dublul salariului oferit de Barcelona, astfel că olandezul a luat ușor decizia finală asupra viitorului său.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo