Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Varane a vrut cu orice preţ să scape de Real Madrid! Incredibil ce salariu a refuzat pentru a pleca la United

Bianca Dumitru

Publicat 29/07/2021 la 11:49 GMT+3

Raphael Varane este nerăbdător să se despartă de Real Madrid. Presa din Anglia scrie că pentru a pleca din Spania, fundașul a renunțat la un salariu mai mare decât cel pe care i l-ar oferi cei de la Manchester United.

Raphael Varane wird zu Manchester United wechseln

Credit imagine: Eurosport

Raphael Varane va fi jucătorul lui Manchester United începând din sezonul viitor. Real Madrid și Manchester United au ajuns la un acord în privința transferului, fundașul francez bătând și el palma în prealabil cu șefii de pe Old Trafford pentru mutare.
Real Madrid va avea de suferit după plecarea lui Varane, ibericii încercând să-l convingă să rămână mai ales că în această vară, madrilenii l-au pierdut și pe Sergio Ramos, care a plecat liber de contract la PSG. Venirea lui David Alaba va aduce un plus de valoare și experiență în defensivă, dar pierderea unui cuplu de fundași centrali care a fost atât de solid în ultimii 10 ani poate afecta orice echipă din lume.
Potrivit jurnaliștilor de la Telegraph, pentru a-l convinge să continue pe Santiago Bernabeu, șefii de la Real i-ar fi oferit un salariu mai mare decât cel pe care fotbalistul îl va încasa la Manchester United, care se ridică la circa 23,5 milioane de euro inclusiv bonusuri.
Oferta madrilenilor a fost, însă, refuzată de francez, care și-a dorit să plece în această vară. Fotbalistul, cotat de site-ul transfermarkt.com la 70 de milioane de euro, a fost dorit în primăvara acestui an și de Chelsea.

A cucerit totul cu Real

Raphael Varane a fost jucătorul lui Real Madrid din 2011, când a fost transferat de la Lens pentru 11,25 milioane de euro. Francezul a cucerit deja toate trofeele la care visează orice fotbalist, iar acum este pregătit să facă pasul către un alt campionat de top.
În schimbul lui, cei de la United vor achita în jur de 50 de milioane de euro, sumă pe care Real Madrid a acceptat-o cu greu, doar pentru a nu risca să-l piardă gratis pe Varane vara viitoare, când contractul său ar fi expirat.
În urma acestui transfer, Manchester United a dat a doua lovitură importantă pe piața de mercato în această vară. Recent englezii au concretizat și transferul lui Jadon Sancho de la Borussia Dortmund, iar odată cu prelungirea contractului lui Ole Gunnar Solskjaer, fanii lui United au toate motivele să spere că în sezonul viitor favoriții lor se pot încorona din nou campioni în Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo