După demiterea lui Steve Bruce, unul dintre secunzii lui a rămas la club fiind mandatat să interpreteze rolul de interimar până când noii patroni vor ajunge la un acord cu viitorul tehnician.
Pe lista arabilor care au preluat clubul au fost nume mari, Zidane, Conte și Mourinho refuzând postul. De altfel, "Specialul" chiar a mărturisit, înainte de înfrângerea usturătoare din Europa, că a primit o ofertă tentantă, dar a preferat să rămână alături de proiectul început la Roma.
CITEȘTE ȘI:
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
ACUM 19 ORE
NEWCASTLE, PLAN MĂREȚ ÎN IARNĂ! ENGLEZII VOR DIRECTORUL SPORTIV ȘI 4 JUCĂTORI DE LA UN CLUB URIAȘ

Fonseca s-a înțeles cu Newcastle, dar clubul are alte 3 variante, teoretic mai bune

De câteva zile, în presa din Anglia se vorbește tot mai mult de faptul că Paulo Fonseca e marele favorit să preia Newcastle. Potrivit The Telegraph, fostul antrenor al Romei și conducerea clubului au ajuns la un acord de principiu, salariul lui Fonseca urmând a fi de "doar" 7 milioane de euro/anual. Asta în condițiile în care lui Zidane i se oferise o remunerație de 25 de milioane de euro.
Sursa citată notează că Fonseca a intrat în ultimele zile de la Kiev, oraș în care locuiește soția sa, în numeroase video call-uri cu patronii lui Newcastle, prezentându-le pe larg filosofia sa despre fotbal și cum vede viitorul proiect.
Deși par să fi fost convinși în mare măsură de lusitan, boardul lui Newcastle nu i-au ascuns acestuia că negociază și cu alți tehnicieni și că vor lua o decizie finală la jumătatea săptămânii viitoare. Din câte se pare, sunt alți 3 "finaliști" în cursa pentru postul lăsat vacant odată cu demiterea lui Steve Bruce: Steven Gerrard (Rangers), Unai Emery (Villarreal) și Roberto Martinez (naționala Belgiei). Vorbim de trei tehnicieni cu CV-uri superioare lui Fonseca, dar care sunt mult mai greu de adus, fiind legați de cluburile unde activează.
Dacă va ajunge în cele din urmă pe St. James' Park, Fonseva va deveni al 7-lea cel mai bine plătit antrenor din Premier League, după Guardiola, Klopp, Brendan Rodgers, Solskjaer, Tuchel și Bielsa. De notat că tehnicianul portughez a fost foarte aproape de Premier League și în vară, când Daniel Levy l-a preferat în cele din urmă pe Nuno Espirito Santo pentru postul de antrenor al lui Tottenham.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00