Așa cum se anticipa de când noua conducere a preluat gruparea de pe St. James' Park, tehnicianul urma să fie schimbat. Bruce era văzut un tehnician limitat, fixat doar pe organizarea defensivă și incapabil să ducă clubul spre gloria dorită.
Bruce a fost azi demis, în cele din urmă, urmând a primi compensații de aproximativ 8 milioane de euro. Acesta și-a luat rămas bun de la Newcastle, într-un mesaj emoționant postat pe siteul clubului.
"Le sunt recunoscător tuturor din club că mi-au dat oportunitatea să antrenez această echipă unică. Vreau să le mulțumesc celor din staff și jucătorilor pentru munca grea depusă împreună. Au fost suișuri și coborâșuri, dar am făcut totul să trecem împreună peste tot. Au fost momente dificile și ar trebui să fim mândri de eforturile comune pe care le-am făcut. Clubul mi-a arătat o susținere uriașă, sper ca noii patroni să ducă această formație acolo unde își doresc. Le doresc tot binele din lume pentru restul sezonului, dar și în viitor", a spus Bruce, într-un comunicat de presă. El o lasă pe Newcastle penultima în clasament, dar probabil nu se va pune problema retrogradării, având în vedere forța financiară a noilor patroni.
Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00

Cine vine în locul lui Steve Bruce la Newcastle

Momentan, de pregătirea echipei se va ocupa secundul lui Bruce, Graeme Jones, dar interimatul acestuia va dura până când boardul va găsi un tehnician cu nume care să se angreneze în noul proiect.
Gazzetta dello Sport anunța de ieri că Antonio Conte a fost ofertat oficial, dar italianul a refuzat, dorind probabil să ajungă la United, în locul lui Solskjaer.
S-au vehiculat și variantele Eddie Howe, Steven Gerrard, Brendan Rodgers și Rafa Benitez, dar ultimii doi au declinat oficial propunerile. Ieri și azi s-a vorbit tot mai mult de varianta Paulo Fonseca, fostul antrenor al Romei, care are o filosofie la 180 de grade de Bruce, fiind un antrneor preocupat în principal de atac. Acesta a fost în vară contactat și de Tottenham, dar londonezii au preferat în cele din urmă să îl numească pe Nuno Espirito Santo la cârma lui Spurs. Fonseca are marele avantaj că e liber de contract, dar încă nu a confirmat la cel mai înalt nivel, astfel că eventuala lui numire e văzută de unii specialiști drept o loterie.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Antonio Conte a vorbit despre varianta prelungirii contractului cu Tottenham, scadent în iunie 2023
11/11/2022 LA 15:08
Premier League
Antonio Conte a dat de înțeles că se gândește să plece de la Tottenham după eșecul cu Liverpool
07/11/2022 LA 08:22