Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Am fost prea aroganți pe Old Trafford." Dele Alli, dezamăgit de prestația echipei sale

Cosmin Cioboata

Publicat 05/12/2019 la 11:03 GMT+2

Jose Mourinho, antrenorul lui Tottenham, și-a avertizat jucătorii înaintea partidei cu Manchester United să nu se lase influențați de rezultatele slabe pe care le-a avut formația lui Ole Gunnar Solskjaer înaintea duelului direct.

Dele Alli va fi vândut în vara viitoare de către Tottenham

Credit imagine: Getty Images

Cu toate acestea, londonezii au pierdut pe terenul "diavolilor roșii" (scor 2-1), iar Dele Alli, cel care a înscris golul gazdelor, a mărturisit la finalul meciului că Tottenham a avut o atitudine prea arogantă, lucru care i-a costat 3 puncte:
"Știam ce trebuia să facem, aveam nevoie să ne ridicăm la nivelul lor. Nu am pierdut meciul pentru că au jucat ei mai bine, ci din cauza atitudinii noastre. Nu am fost suficient de conectați pe durata partidei, iar acțiunile noastre au avut un ritm prea lent. Cred că a fost vorba de puțină aroganță și superioritate din partea noastră. Trebuie să fii arogant și să ai încredere în tine în astfel de meciuri, dar trebuie să fie folosite într-un mod eficient. Ne-am dorit mult să câștigăm, mai ales că jucam împotriva fostei echipe a lui Mourinho.", a spus marcatorul golului lui Spurs.
dele alli arogant

Mourinho: "Ar trebui să ne fie rușine"

Aflat la primul pas greșit pe banca lui Spurs, Mourinho a recunoscut că le-a explicat jucătorilor săi ce îi va aștepta pe Old Trafford, acolo unde portughezul a antrenat timp de două sezoane și jumătate:
"Am încercat să le explic cum abordează United meciurile de acasă, împotriva formațiilor tari din Premier League. Așa s-a întâmplat și cu Liverpool și Chelsea. Ar trebui să ne fie rușine de prestația noastră. Cei de la Manchester au meritat fără discuții cele trei puncte și trebuie să fie mândri de jocul loc.", a declarat Mourinho după meciul pierdut pe Old Trafford.
Manchester United a bifat aseară a cincea victorie din actualul sezon și a urcat pe locul 6 în Premier League. "Diavolii roșii" au pierdut un singur meci pe Old Trafford și continuă lupta pentru primele locuri. De cealaltă parte, Jose Mourinho a înregistrat primul rezultat negativ pe banca celor de la Spurs, după trei victorii.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo