Cu toate acestea, londonezii au pierdut pe terenul "diavolilor roșii" (scor 2-1), iar Dele Alli, cel care a înscris golul gazdelor, a mărturisit la finalul meciului că Tottenham a avut o atitudine prea arogantă, lucru care i-a costat 3 puncte:
"Știam ce trebuia să facem, aveam nevoie să ne ridicăm la nivelul lor. Nu am pierdut meciul pentru că au jucat ei mai bine, ci din cauza atitudinii noastre. Nu am fost suficient de conectați pe durata partidei, iar acțiunile noastre au avut un ritm prea lent. Cred că a fost vorba de puțină aroganță și superioritate din partea noastră. Trebuie să fii arogant și să ai încredere în tine în astfel de meciuri, dar trebuie să fie folosite într-un mod eficient. Ne-am dorit mult să câștigăm, mai ales că jucam împotriva fostei echipe a lui Mourinho.", a spus marcatorul golului lui Spurs.
https://i.eurosport.com/2019/12/05/2730442.jpg
Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
ACUM 11 ORE

Mourinho: "Ar trebui să ne fie rușine"

Aflat la primul pas greșit pe banca lui Spurs, Mourinho a recunoscut că le-a explicat jucătorilor săi ce îi va aștepta pe Old Trafford, acolo unde portughezul a antrenat timp de două sezoane și jumătate:
"Am încercat să le explic cum abordează United meciurile de acasă, împotriva formațiilor tari din Premier League. Așa s-a întâmplat și cu Liverpool și Chelsea. Ar trebui să ne fie rușine de prestația noastră. Cei de la Manchester au meritat fără discuții cele trei puncte și trebuie să fie mândri de jocul loc.", a declarat Mourinho după meciul pierdut pe Old Trafford.
Manchester United a bifat aseară a cincea victorie din actualul sezon și a urcat pe locul 6 în Premier League. "Diavolii roșii" au pierdut un singur meci pe Old Trafford și continuă lupta pentru primele locuri. De cealaltă parte, Jose Mourinho a înregistrat primul rezultat negativ pe banca celor de la Spurs, după trei victorii.
Liga
Barcelona, acord total cu Adama Traore! Cât vor plăti catalanii pentru vitezistul de la Wolves
ACUM 16 ORE
Premier League
E cel mai "vânat" fotbalist din Premier League! 5 echipe din Europa, pe urmele jucătorului lui Spurs
IERI LA 14:12