"Sporturile de elită" vor continua ca și până acum în Anglia, fără spectatori, în ciuda noilor măsuri adoptate sâmbătă de premierul britanic, Boris Johnson. Acesta din urmă a declarat stare de urgență timp de o lună, din cauza creșterii accelerate a numărului de cazuri de infectare cu coronavirus din Marea Britanie. Totuși, fanii Premier League pot sta liniștiți, asta pentru că sportul nu se mai oprește în loc, așa cum s-a întâmplat la începutul pandemiei.
Autorităţile au confirmat sâmbătă că Marea Britanie a depăşit pragul de 1 milion de contaminări cu Sars-Cov-2. Prim-ministrul Boris Johnson a anunţat, într-o conferinţă de presă, că Anglia va intra în carantină din 5 noiembrie până pe 2 decembrie şi le-a cerut englezilor să stea acasă pentru ca sistemul naţional de sănătate (NHS) să fie protejat și apt în continuare să gestioneze cazurile cu adevărat grave.

Premier League continuă, în direct pe Eurosport și Eurosport Player

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
"Deplasările către locul de muncă vor fi autorizate. Acesta include şi sportul de elită care se va desfăşura fără spectatori", a scris pe Twitter, ministrul Culturii, Oliver Dowden, care este şi ministru al Sporturilor. Și alte sporturi vor continua în Marea Britanie. Autoritățile engleze vor să sprijine astfel o parte a economiei și să ofere un exemplu demn de urmat, promovând sportul de orice fel.
Mai mult, la Londra, în perioada 15-22 noiembrie va avea loc Turneul Campionilor, care va fi de asemenea disponibil pe canalele Eurosport și Eurosport Player. Nici în cazul tenisului nu s-au luat măsuri extra, iar ultima competiție din acest sezon competițional se va putea desfășura în condiții de siguranță maximă, după cum transmit autoritățile locale.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52