articol de Romeo Ene
Antonio Conte este ultimul antrenor aflat pe lista lui Spurs, conform jurnalistului Fabrizio Romano. Italianul a început deja negocierile cu conducerea lui Tottenham, după despărţirea de Inter, iar acum se discută despre un potenţial proiect, durata contractului şi salariul.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53

Conte, liber după despărţirea de Inter

Antonio Conte este liber după experienţa de 2 ani pe banca lui Inter, acolo unde a reuşit să câştige primul titlu pentru italieni după o pauză de 11 ani. Totuşi, el a decis să plece de la echipă din cauza problemelor financiare. Antrenorul ar fi fost rugat de preşedintele lui Inter, Steven Zhang, să-şi micşoreze salariul cu 15-20% şi să vândă jucători în valoare de până la 70 de milioane de lire sterline înainte de începerea sezonului viitor.
Cum Mauricio Pochettino îşi doreşte să rămână la PSG, Tottenham s-a reorientat către fostul antrenor al lui Inter. Conte a fost şi pe lista lui Real Madrid, însă spaniolii l-au numit ieri pe Carlo Ancelotti. Fostul antrenor al lui Inter pare acum, însă, pregătit de o revenire în Premier League, acolo unde a reuşit să câştige titlul cu Chelsea în 2016.
Levy este în căutarea unui nou manager, după ce l-a demis pe Jose Mourinho luna trecută, iar portughezul a devenit noul antrenor al Romei. Antrenorul interimar al lui Spurs a fost numit Ryan Mason. Aşadar, Conte ar putea reveni în Anglia după 3 ani.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
17/09/2021 LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31