Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal, disperată să se întărească în atac! Arteta vrea să îl împrumute pe Vinicius, de la Real

Nicu Savin

Actualizat 23/12/2020 la 18:42 GMT+2

Arsenal este într-o situație critică, dar oficialii clubului îi dau în continuare credit lui Mikel Arteta și au stabilit deja obiectivele perioadei de transferuri din ianuarie. Principalele ținte sunt întărirea zoeni ofensive, unde "tunarii" au avut serioase probleme în această primă parte de sezon.

Mikel Arteta

Credit imagine: Getty Images

Arsenal se află pe locul 15 în Premier League, la doar 4 puncte deasupra liniei retrogradării, iar "tunarii" au nevoie de întăriri urgente în lot. Chiar dacă agențiile de pariuri îl dau pe Mikel Arteta favorit să fie următorul antrenor demis din Premier League, board-ul de pe Emirates îi oferă în continuare credit tehnicianului iberic, iar cele 2 părți au conceput planul de bătaie pentru mercato-ul din luna ianuarie.
Arteta își dorește neapărat jucători noi la mijlocul terenului și în atac, chiar dacă ar fi vorba doar despre împrumuturi până la finele sezonului. Isco este unul dintre jucătorii vizați de Arsenal, asta după ce acesta a intrat în dizgrațiile lui Zidane. Dar mijlocașul spaniol nu este singurul jucător de la Real dorit la Arsenal.
Daily Mail informează că "tunarii" vor să obțină împrumutul lui Vinicius Junior până în vară. Atacantul brazilian nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor la Real, deși a făcut parte mai mereu din echipa lui Zidane.
Vinicius Junior of Real Madrid celebrates after scoring his team's first goal during the La Liga Santander match between Levante UD and Real Madrid

Arsenal vrea să îl împrumute pe Vinicius de la Real Madrid

Arsenal a mai fost interesată de Vinicius pe vremea lui Unai Emery, iar clubul londonez a rămas în relații apropiate cu agentul său. Brazilianul ar putea fi o soluție foarte bună pentru atacul lui Arsenal, care a fost sub orice critică până acum în acest sezon.
Londonezii au doar 12 goluri marcate în Premier League în 14 meciuri disputate, o contraperformanță rar întâlnită la un asemenea club. Golgheterii echipei în Premier League sunt Aubameyang și Lacazette, fiecare cu câte 3 reușite, mult prea puțin pentru ceea ce se aștepta de la aceștia.
Vinicius a ajuns la Real Madrid în 2018, clubul din capitala Spaniei plătindu-le celor de la Flamengo suma de 45 de milioane de € în schimbul său. Atacantul de 20 de ani are contract pe Beranbeu până în 2025 și ar putea reprezenta viitorul echipei, dar deocamdată nu a dat randamentul așteptat, chiar dacă a primit destule șanse. În acest sezon, Vinicius a bifat 18 apariții în tricoul Realului, dar a marcat doar 3 goluri.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
premier league
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo