În nouă meciuri disputate în acest sezon competițional, Arsenal a câștigat patru meciuri, a pierdut patru partide și a obținut un singur rezultat de egalitate, însă Arteta este vizibil nemulțumit de cum merge echipa. Prin urmare, tehnicianul spaniol pune deja presiune asupra șefilor lui Arsenal referitor la perioada de mercato din ianuarie.
Presa din Anglia transmite, citând câteva surse din Spania, faptul că Arteta a purtat mai multe discuții cu șefii lui Arsenal în ceea ce-l privește pe Isco, jucător al lui Real Madrid. Mai mult, înțelegerea ar consta inițial într-un împrumut al mijlocașului la Londra, cu opțiune de cumpărare pentru tunari. Pentru moment, șefii lui Real Madrid nu au dat curs unei astfel de oferte, mai ales că Florentino Perez ar dori să-l vândă pe Isco în vară pentru a obține capital pentru o serie de transferuri spectaculoase.

Isco, cale liberă spre Premier League

Premier League
Arteta i-a găsit înlocuitor lui Lacazette! Cât ar trebui să achite Arsenal pentru atacantul dorit
IERI LA 09:29
În plus, nici Isco nu mai vrea să rămână pe Bernabeu. Internaţionalul spaniol Francisco Roman Alarcon Suarez "Isco" i-a anunţat pe șefii lui Real Madrid că vrea să plece, deoarece nu mai este introdus pe teren atât de mult cât și-ar dori. În acest sezon, Isco nu a fost titularizat în Champions League şi a jucat doar 260 de minute în LaLiga, astfel că a purtat deja discuții cu Zidane.
Tehnicianul francez ar fi de acord ca Isco să plece, asta pentru că nici în viitor nu are în plan să-l folosească prea mult. Ajuns la Real în 2013 de la Malaga, Isco are contract cu Real Madrid până în 2022. Potrivit cotidianului spaniol As, Real cere între 60 şi 70 de milioane de euro pentru jucătorul de 28 de ani. Potrivit transfermarkt, Isco este cotat în prezent la 20 de milioane de euro.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

PROGRAMUL COMPLET AL TRANSMISIUNILOR EUROSPORT

https://i.eurosport.com/2020/11/26/2944147.jpg
Romanian Liga I
Ce scriu englezii despre interesul lui Arsenal pentru jucătorul de la FCSB: "Transferul poate reuși"
22/11/2021 LA 15:45
Premier League
Joel Glazer a dat ordin ca Zidane să fie adus la United. Salariu uriaș + 2 super-transferuri promise
21/11/2021 LA 10:07