Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Isco, adio Real Madrid! Germanii anunță schimbul iernii, englezii vin cu varianta Everton

Cristian Mihală

Publicat 24/11/2020 la 11:01 GMT+2

Isco a cerut să fie pus pe lista de transferuri, la Real Madrid. Cea mai probabilă destinație e Premier League, însă Sky Germania vorbește de un posibil schimb neașteptat între Inter și formația blanco: Eriksen să ajungă pe Bernabeu, iar ibericul să joace pentru formația lui Conte.

Isco vrea neapărat să plece de la Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Isco își dorește să fie convocat la naționala Spaniei pentru Campionatul European de vara viitoare, iar acest lucru nu va fi posibil fără să aibă meciuri în picioare. Zidane îi dă prea puține șanse în tricoul blanco, iar presa spaniolă anunță că mijlocașul a vorbit cu Florentino Perez și l-a rugat să fie lăsat să plece în iarnă. Fie sub formă de împrumut, fie sub formă de transfer definitiv. Ibericul i-a transmis președintelui Realului că agentul său a venit cu o ofertă clară din Premier League și că vrea să îi dea curs.
Totuși, Sky Germania a anunțat în această dimineață o variantă neașteptată: Isco ar putea ajunge pe Meazza, la schimb cu Eriksen. Giuseppe Marotta, CEO-ul lui Inter, a dezvăluit la finalul săptămânii că Antonio Conte și-a dat acordul ca danezul să fie pus pe lista de transferuri. Eriksen a cerut acest lucru din același motiv cu Isco: e dezamăgit că joacă foarte puțin.
Întrebat despre plecarea lui Isco înainte de duelul cu Inter, din Champions League, Zidane a dat de înțeles că el se bazează în continuare pe Isco. Totuși, în actualul sezon, mijlocașul de 28 de ani a jucat foarte puțin (285 de minute), fiind titular în doar 3 meciuri.
"Nu este nimic de discutat despre Isco. Este jucătorul nostru și, din punctul meu de vedere, așa va rămâne", a spus Zidane.

Isco, aproape de transferul de la Real Madrid. Everton îl vrea

Dacă schimbul anunțat de Sky Germania nu se va realiza, spaniolii au altă variantă pentru plecarea lui Isco: acesta va fi cedat mai întâi sub formă de împrumut până vara viitoare. Apoi, echipa interesată de mijlocașul iberic va fi obligată să achite o clauză de cumpărare definitivă în valoare de 18 milioane de lire, sumă în care vor fi incluse și bonusuri de performanță.
Jurnaliștii de la Mirror susțin că varianta Premier League este cea care îl atrage cel mai mult pe Isco. La ora actuală, Everton este principala favorită să-l transfere pe iberic.
Pe Goodison Park, Isco s-ar reîntâlni cu Carlo Ancelotti și James Rodriguez, cu care a mai colaborat și la Real. Isco și Ancelotti au ajuns pe Bernabeu în același timp, în vara anului 2013. Managerul italian a fost impresionat de calitățile lui Isco și l-a transformat într-o piesă de bază la Real.
Ancelotti caută în continuare să-și întărească lotul pentru a putea spera la un loc de Champions League, iar transferul lui Isco arată ca o oportunitate pe care italianul n-are voie s-o rateze.
James, venit tot de la Real, s-a adaptat foarte repede în Premier League, lucru care îi oferă speranțe mari lui Ancelotti în contextul unui scenariu identic și în cazul lui Isco.
Contractul actual al lui Isco la Real Madrid expiră în 2022, însă șansele ca înțelegerea să fie dusă la bun sfârșit sunt minime. Isco a cucerit 16 trofee pe Bernabeu, printre care se numără 2 titluri în La Liga și 4 Ligi ale Campionilor.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo