Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ancelotti continuă "revoluția" la Everton! După James, italianul transferă încă un star de la Real

Cosmin Cioboata

Actualizat 31/10/2020 la 16:57 GMT+2

Carlo Ancelotti a început o "revoluție" de când a fost numit pe banca tehnică a lui Everton.

Carlo Ancelotti

Credit imagine: Getty Images

După ce în vară l-a transferat liber de contract pe James Rodriguez, acum managerul italian se pregătește să aducă un nou star de la Real Madrid. Potrivit presei din Anglia, Isco are șanse mari să ajungă la Everton în următoarea perioadă de mercato, din ianuarie.
Internaționalul iberic, ajuns la 28 de ani, a ieșit din calculele lui Zinedine Zidane, fiind folosit din ce în ce mai rar de managerul Realului. Concurența din atacul campioanei Spaniei a devenit acerbă, iar Zidane l-a transformat pe Isco într-o soluție de avarie, lucru cu care mijlocașul ofensiv, evident, nu este de acord.
Potrivit Mirror, oficialii lui Real Madrid au analizat situația actuală și au ajuns la concluzia că mai bine renunță la serviciile lui Isco. Mijlocașul de 28 de ani își dorește să fie convocat la naționala Spaniei pentru Campionatul European de vara viitoare, iar acest lucru nu va fi posibil fără să aibă meciuri în picioare. Așadar, Zidane pare dispus să-l cedeze pe Isco la o altă echipă unde să prindă mai multe minute, decât să-i irosească valoarea pe banca de rezerve a Realului.
Real Madrid îl va lăsa să plece pe Isco în luna ianuarie, mai întâi sub formă de împrumut până vara viitoare. Apoi, echipa interesată de mijlocașul spaniol va fi obligată să achite o clauză de cumpărare definitivă în valoare de 18 milioane de lire, sumă în care vor fi incluse și bonusuri de performanță.

Isco, aproape de despărțirea de Real Madrid! Everton, principala favorită să-l transfere

Sursa citată anunță că oficialii Realului au discutat deja cu reprezentanții lui Isco, iar mijlocașul nu duce lipsă de oferte. Isco ar fi dorit în Premier League, Serie A, precum și în La Liga, campionatul în care a evoluat întreaga carieră.
Jurnaliștii britanici susțin că varianta Premier League este cea care îl atrage cel mai mult pe Isco. La ora actuală, Everton este principala favorită să-l transfere pe iberic.
Pe Goodison Park, Isco s-ar reîntâlni cu Carlo Ancelotti și James Rodriguez, cu care a mai colaborat și la Real. Isco și Ancelotti au ajuns pe Bernabeu în același timp, în vara anului 2013. Managerul italian a fost impresionat de calitățile lui Isco și l-a transformat într-o piesă de bază la Real.
Ancelotti caută în continuare să-și întărească lotul pentru a putea spera la titlul din Premier League, iar transferul lui Isco arată ca o oportunitate pe care italianul n-are voie s-o rateze.

Isco s-ar putea reuni cu Ancelotti și James Rodriguez, la Everton

Suma de transfer este mai mult decât acceptabilă, ținând cont de valoarea lui Isco, jucător care a cucerit 16 trofee la Real Madrid. La Everton, mijlocașul iberic se va bucura, cu siguranță, de un rol mult mai important decât cel actual de la Real. La formația engleză, Isco se va reîntâlni și cu James Rodriguez, alături de care a evoluat timp de 4 sezoane la campioana Spaniei.
James s-a adaptat foarte repede în Premier League, lucru care îi oferă speranțe mari lui Ancelotti în contextul unui scenariu identic și în cazul lui Isco.
Contractul actual al lui Isco la Real Madrid expiră în 2022, însă șansele ca înțelegerea să fie dusă la bun sfârșit sunt minime. Zidane a dat de înțeles că mijlocașul va avea o misiune extrem de dificilă din perspectiva recâștigării locului de titular, motiv pentru care internaționalul spaniol a început deja să-și caute o nouă echipă.
În cei 7 ani petrecuți la Real Madrid, Isco a cucerit 16 trofee, printre care se numără 2 titluri în La Liga și 4 Ligi ale Campionilor.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League, program etapa 7
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo