Una dintre cerințele cele mai importante din era Sir Alex Ferguson era ca Manchester United să ofere o reacție puternică după o înfrângere dureroasă. Cum a jucat sub comanda legendarului scoțian, cu siguranță asta aștepta și Ole Gunnar Solskjaer de la elevii săi în deplasarea de pe Emirates.
De cealaltă parte, Arsenal căuta să confirme forma bună recentă și să continue ascensiunea în clasamentul Premier League, chiar și fără Aubameyang, în continuare absent din cauza unor probleme personale.
Premier League
Newcastle, transfer șocant: plătește 80 de milioane€ pentru un jucător care în 2019 costa 7 milioane
22/10/2021 LA 11:08
Manchester United a fost echipa mai periculoasă în prima repriză. În minutul 13 Fred a trimis un șut superb care a fost scos însă în ultima clipă de Leno cu o intervenție superbă. Spre sfârșitul primei părți, Marcus Rashford s-a văzut scăpat singur cu Leno însă până s-a hotărât englezul să șuteze, au venit trei fundași ai gazdelor pentru a-l bloca.
Posesia a aparținut diavolilor, însă per total echipa lui Ole Gunnar Solskjaer nu a dat senzația că ar controla partida și s-a intrat cu 0-0 la cabine.

Arsenal - Manchester United 0-0. Un nou pas greșit pentru diavoli

Repriza a doua a adus însă o cu totul Arsenal de la cabine. Nu neapărat datorită lui Willian, introdus la pauză de Arteta, însă Manchester United a părut să facă - conștient sau nu - pasul înapoi.
Tunarii au dominat partida în a doua parte și au fost echipa care și-a creat ocaziile mai mari. United a preferat să fie periculoasă pe contraatac, iar Cavani a ratat o ocazie uriașă spre finalul partidei, însă diavolii au produs mult mai puțin pentru o echipă care vrea să se lupte la titlu.
Realitatea este că partida în sine nu a fost una de cea mai bună calitate iar în urma acestui egal Manchester United ar putea pica pe locul trei dacă Leicester o va învinge pe Leeds. Arsenal ar putea pica și ea pe poziția a noua dacă va învinge Chelsea.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Primele antrenamente ale lui Salah în Europa. "Am crezut că are un frate geamăn și l-a trimis pe el"
22/10/2021 LA 09:09
Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
22/10/2021 LA 08:09