Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Arsenal trebuie să-și ceară scuze de la Ozil!" Un fost star al "tunarilor", atac dur la Arteta

Irina Aldea

Publicat 12/12/2020 la 17:55 GMT+2

Fostul star al "tunarilor", Paul Merson, e convins că Arsenal face o mare nedreptate în cazul lui Mesut Ozil. Germanul nu a fost inclus de Arteta în lista de 25 de jucători pe care "tunarii" îi pot folosi în Premier League.

Mikel Arteta & Mesut Ozil

Credit imagine: Getty Images

După ce nu a fost inclus pe lista UEFA pentru Europa League, Mesut Ozil a fost scos ulterior din planurile lui Arsenal și pentru meciurile din Premier League, astfel că aventura sa la echipa din nordul Londrei s-ar putea încheia într-un mod foarte neplăcut. Germanul şi-a făcut cunoscut punctul de vedere pe reţelele de socializare şi devine din ce în ce mai clar că decizia nu are legătură directă cu latura sportivă.
Paul Merson, care a evoluat pentru Arsenal în 263 de meciuri, spune că giganții din nordul Londrei, care au probleme mari în acest început de sezon în Premier League, le lipsește atitudinea după ce l-au lăsat pe dinafară pe campionul mondial, Mesut Ozil. Merson este de părere că Arsenal poate rezolva problema lui Ozil în ianuarie.

Arsenal trebuie să-i ceară scuze lui Ozil, spune Paul Merson

Internaționalul german a fost scos de Mikel Arteta din orice plan al lui Arsenal, însă nu toată lumea susține mișcarea tehnicianului spaniol în privința lui Mesut Ozil. În acest sezon, Arsenal nu a reușit să demonstreze o formă prea bună. Tunarii se regăsesc pe locul 15 în Premier League, cu doar 13 puncte după 11 etape parcurse.
"Ce pot face ei în ianuarie ca să rezolve această problemă? Pot merge la Ozil acasă, îi pot bate la ușă și să-i spună că le pare rău, că au nevoie de el la echipă. Arsenal a fost groaznică împotriva lui Tottenham. Nu au arătat nicio clipă ca o echipă care ar putea înscrie. Ozil primește 350,000 de lire sterline pe săptămână pentru a sta acasă în timp ce echipa lui nu poate înscrie.
Nu spun să-l bagi în teren împotriva unor echipe ca Manchester City sau Liverpool, mai ales că el nu e pregătit acum pentru așa ceva, dar cu echipe ca Spurs și Burnley, poate ataca mingea, poate dicta ritmul jocului, poate crea câteva șanse decente pentru echipa care-l plătește. Ar putea să semneze din nou cu el în ianuarie. Le lipsește inspirația dacă nu fac asta. Nici măcar nu știu unde e Arsenal în momentul ăsta. Antrenorul vorbea după meciul cu Spurs de parcă echipa lui ar fi jucat bine. Sper că nu crede cu adevărat asta", a spus Paul Merson pentru Daily Star.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo