După ce nu a fost inclus pe lista UEFA pentru Europa League, Mesut Ozil a fost scos ulterior din planurile lui Arsenal și pentru meciurile din Premier League, astfel că aventura sa la echipa din nordul Londrei s-ar putea încheia într-un mod foarte neplăcut. Germanul şi-a făcut cunoscut punctul de vedere pe reţelele de socializare şi devine din ce în ce mai clar că decizia nu are legătură directă cu latura sportivă.
Paul Merson, care a evoluat pentru Arsenal în 263 de meciuri, spune că giganții din nordul Londrei, care au probleme mari în acest început de sezon în Premier League, le lipsește atitudinea după ce l-au lăsat pe dinafară pe campionul mondial, Mesut Ozil. Merson este de părere că Arsenal poate rezolva problema lui Ozil în ianuarie.

Arsenal trebuie să-i ceară scuze lui Ozil, spune Paul Merson

Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48
Internaționalul german a fost scos de Mikel Arteta din orice plan al lui Arsenal, însă nu toată lumea susține mișcarea tehnicianului spaniol în privința lui Mesut Ozil. În acest sezon, Arsenal nu a reușit să demonstreze o formă prea bună. Tunarii se regăsesc pe locul 15 în Premier League, cu doar 13 puncte după 11 etape parcurse.
"Ce pot face ei în ianuarie ca să rezolve această problemă? Pot merge la Ozil acasă, îi pot bate la ușă și să-i spună că le pare rău, că au nevoie de el la echipă. Arsenal a fost groaznică împotriva lui Tottenham. Nu au arătat nicio clipă ca o echipă care ar putea înscrie. Ozil primește 350,000 de lire sterline pe săptămână pentru a sta acasă în timp ce echipa lui nu poate înscrie.
Nu spun să-l bagi în teren împotriva unor echipe ca Manchester City sau Liverpool, mai ales că el nu e pregătit acum pentru așa ceva, dar cu echipe ca Spurs și Burnley, poate ataca mingea, poate dicta ritmul jocului, poate crea câteva șanse decente pentru echipa care-l plătește. Ar putea să semneze din nou cu el în ianuarie. Le lipsește inspirația dacă nu fac asta. Nici măcar nu știu unde e Arsenal în momentul ăsta. Antrenorul vorbea după meciul cu Spurs de parcă echipa lui ar fi jucat bine. Sper că nu crede cu adevărat asta", a spus Paul Merson pentru Daily Star.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/09/2952300.jpg
Fotbal
Arsenal vrea un jucător de la Juventus, dar italienii se lasă greu! Cerințele lui Allegri
20/01/2022 LA 08:42
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
17/01/2022 LA 07:28