Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ozil, dezamăgit că n-a fost inclus în lotul lui Arsenal pentru Premier League. Ce promisiune a făcut

Nicu Savin

Publicat 21/10/2020 la 16:39 GMT+3

Mesut Ozil a postat pe conturile sale de pe site-urile de socializare un mesaj foarte lung, ca urmare a faptului că nu a fost inclus de Mikel Arteta pe lista jucătorilor pentru Premier League.

Mesut Ozil, supărat că nu a fost inclus de Arsenal în lotul pentru Premier League

Credit imagine: Getty Images

După ce nu a fost inclus pe lista UEFA pentru Europa League, Mesut Ozil a mai primit o lovitură. El nu a fost inclus nici pe lista jucătorilor lui Arsenal pentru Premier League, astfel că aventura sa la echipa din nordul Londrei s-ar putea încheia într-un mod foarte neplăcut.
Mijlocașul de 32 de ani a ajuns în 2013 la Arsenal, dar în ultima perioadă a intrat în dizgrația clubului și nu a mai evoluat de mai bine de 7 luni pentru echipa londoneză. Cel mai bine plătit jucător din istoria echipei (350.000 de £ pe săptămână) a intrat în ultimul an de contract și cel mai probabil că în vara viitoare va pleca liber de la Arsenal.
Presa britanică a speculat în ultima vreme că Arsenal ar fi vrut să scape de Ozil, tocmai din cauza salariului său uriaș, dar s-a lovit de refuzului jucătorului, care este conștient că la 32 de ani nu va mai găsi vreo echipă care să-i plătească un asemenea venit. Mai mult, presa din Albion a scris că Ozil a refuzat orice ofertă de a pleca de la Arsenal tocmai pentru că avea stipulat în contract un bonus uriaș de loialitate, dacă va intra în ultimul an de contract.

Mesajul postat de Mesut Ozil, după ce a fost lăsat pe dinafară de Arsenal

După o perioadă foarte lungă în care nu a reacționat în vreun fel, Ozil a postat un mesaj pe rețelele de socializare, prin care încearcă să le explice fanilor că el a făcut tot posibilul să intre în echipă, dar clubul este cel care a greșit în privința sa.
"Acesta este un mesaj foarte greu de scris către fanii lui Arsenal, pentru care am jucat în ultimii ani. Sunt profund dezamăgit de faptul că nu sunt înscris pe lista jucătorilor echipei pentru Premier League în acest moment. La semnarea noului meu contract, în 2018, am promis loialitate clubului pe care îl iubesc, Arsenal, dar mă întristează că acest sentiment al loialității nu a fost reciproc. După cum tocmai am aflat, loialitatea este un lucru greu de găsit în ziua de azi.
Am încercat întotdeauna să rămân pozitiv de la o săptămână la alta, cu speranța că există o șansă să mă întorc la echipă. Din această cauză am tăcut până acum. Înainte de pauza provocată de pandemie eram foarte mulțumit de felul în care ne dezvoltam sub conducerea noului antrenor, am fost foarte pozitiv și pot spune că performanțele mele au fost la un nivel foarte bun.
Dar apoi lucrurile s-au schimbat și nu mi s-a mai permis să joc fotbal pentru Arsenal. Ce pot să mai spun? Londra încă este pentru mine o casă, încă am mulți prieteni la această echipă și încă simt o legătură puternică cu fanii acestui club. Indiferent de situație voi continua să lupt pentru șansa mea și nu voi lăsa ca cel de-al 8-lea meu sezon la Arsenal să se termine așa. Vă promit că această decizie nu va schimba nimic în mentalitatea mea, voi continua să mă antrenez cât pot de bine și în orice fel posibil îmi voi folosi vocea împotriva inumanității și pentru dreptate.", a scris Ozil pe conturile sale de Twitter, Facebook și Instagram.
Meciurile din Premier League de la Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League, etapa a 6-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo