Relația dintre Ozil și Arteta a ajuns într-un punct tragic. Fostul campion mondial, care câștigă lunar 350.000 de lire pe Emirates, nu va juca în noua stagiune din Premier League.
Ozil n-a mai jucat pentru Arsenal de dinainte de pandemie și nu fusese trecut pe lista pentru sezonul din Europa League. În această seară, Arteta a trimis lotul jucătorilor pe care se va baza în Premier League și germanul nu se află nici pe această listă.
Fiecare echipă poate să includă în lot maximum 17 jucători extra-comunitari. Cum Arsenal are 19 astfel de cazuri, Arteta a fost nevoit să renunțe la 2 dintre fotbaliștii săi. Iar spaniolul i-a "sacrificat" pe Ozil și Sokratis, doi jucători care în trecut îndeplineau roluri foarte importante pe Emirates.
Premier League
Liverpool i-a fixat prețul lui Minamino. Două cluburi sunt deja interesate de starul "cormoranilor"
ACUM 41 MINUTE
Iată lotul lui Arsenal pentru sezonul 2020/2021 din Premier League:
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918965.jpg

Cătălin Cîrjan ar putea debuta în Premier League, la Arsenal

Tot în această seară a venit și o veste bună pentru Cătălin Cîrjan (17 ani). Mijlocașul român a fost inclus pe lista jucătorilor U21 ai lui Arsenal și va putea fi convocat de Mikel Arteta la prima echipă, dacă managerul spaniol va avea nevoie. Astfel, Cîrjan are o șansă să debuteze în Premier League.
Românul s-a antrenat în această vară alături de prima echipă a "tunarilor" și chiar s-a aflat pe banca de rezerve la un meci amical contra lui Aston Villa. El s-a împrietenit deja cu David Luiz, fundașul lui Arsenal, cu care a avut un schimb de replici superb pe rețelele de socializare.
Sezonul precedent, Cîrjan a evoluat la echipa U18 a lui Arsenal, iar în această vară a fost promovat la formația U23. 3 goluri în 23 de apariții are Cîrjan la echipele de juniori ale "tunarilor".
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918606.jpg
Premier League
Nebunie în Premier League! Patrick Vieira a lovit un huligan al lui Everton la finalul meciului
ACUM 2 ORE
Premier League
Imagini sinistre din barajul din promovare în Premier League. Un fan l-a făcut K.O. pe Billy Sharp
18/05/2022 LA 05:26