Cîrjan s-a antrenat alături de Aubemyang și celelalte vedete ale "tunarilor" în ultima săptămână, după ce Mikel Arteta l-a chemat la echipa de seniori a londonezilor.
Chiar dacă n-a fost trimis în teren astăzi, Cîrjan a avut ocazia să trăiască experiența unui meci pe Emirates, alături de nume răsunătoare din fotbalul actual. Printre acestea se numără și David Luiz, alături de care puștiul român s-a pozat la ieșirea de pe stadion.
Cătălin a postat fotografia pe contul de instagram, mulțumindu-i fundașului brazilian pentru sfaturile oferite în ultima vreme. Răspunsul lui Luiz a venit imediat. Internaționalul sud-american a postat la rândul său poza alături de Cârjan și a scris: "Mereu împreună, frate!".
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 17 ORE
https://i.eurosport.com/2020/09/05/2880611.jpg

Cătălin Cîrjan, de la Viitorul Domnești la Arsenal

Cătălin Cîrjan a fost adus la academia lui Arsenal vara trecută, de la Viitorul Domnești. Până acum, mijlocașul român a bifat 19 apariții la echipa U18 a "tunarilor", reușind să înscrie 3 goluri. În ultima vreme s-a tot discutat despre promovarea lui Cîrjan la echipa U23, însă impresarul său a oferit o veste mult mai bună ieri.
Tânărul jucător a fost chemat de Arteta la prima echipă a "tunarilor", unde a alergat cot la cot cu Aubameyang și celelalte staruri de pe Emirates.
Fostul decar al celor din Domnești a jucat la nivelul ligii a treia din România încă de la vârsta de 13 ani. El este dreptaci, joacă pe postul de mijlocaș ofensiv, însă poate evolua oriunde în linia mediană, lovind foarte bine mingea și cu stângul. Interesant este că a debutat în Liga a 4-a, în echipa de seniori, pe când avea numai 10 ani.
Legătura sa cu fotbalul a început încă de când avea 2 ani și mergea la meciurile echipei Sportul Studențesc, alături de fratele său mai mare.
"Din prima zi în care am ajuns la academie, am știut că locul meu este aici și că acesta este clubul unde pot ajunge la cel mai înalt nivel. Am visat să joc aici încă de la vârsta de cinci ani, când purtam cu mândrie tricoul lui Thierry Henry. Sunt gata să fac totul pentru a-mi îndeplini visul.", a spus Cătălin Cîrjan, în momentul în care a sosit la academia lui Arsenal.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 19 ORE
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 20 ORE