Cîrjan s-a antrenat alături de Aubemyang și celelalte vedete ale "tunarilor" la ultima sesiune. Anunțul a fost făcut de impresarul lui Cîrjan, postând o fotografie de la ultimul antrenament, în care Cîrjan aleargă lângă căpitanul formației londoneze.
Cătălin Cîrjan a fost adus la academia lui Arsenal vara trecută, de la Viitorul Domnești. Până acum, mijlocașul român a bifat 19 apariții la echipa U18 a "tunarilor", reușind să înscrie 3 goluri. În ultima vreme s-a tot discutat despre promovarea lui Cîrjan la echipa U23, însă impresarul său a oferit o veste mult mai bună astăzi.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Tânărul jucător a fost chemat de Arteta la prima echipă a "tunarilor", unde a alergat cot la cot cu Aubameyang și celelalte staruri de pe Emirates.
https://i.eurosport.com/2020/09/04/2879645.jpg

Cătălin Cîrjan, de la Viitorul Domnești la Arsenal

Fostul decar al celor din Domnești a jucat la nivelul ligii a treia din România încă de la vârsta de 13 ani. El este dreptaci, joacă pe postul de mijlocaș ofensiv, însă poate evolua oriunde în linia mediană, lovind foarte bine mingea și cu stângul. Interesant este că a debutat în Liga a 4-a, în echipa de seniori, pe când avea numai 10 ani.
Legătura sa cu fotbalul a început încă de când avea 2 ani și mergea la meciurile echipei Sportul Studențesc, alături de fratele său mai mare.
"Din prima zi în care am ajuns la academie, am știut că locul meu este aici și că acesta este clubul unde pot ajunge la cel mai înalt nivel. Am visat să joc aici încă de la vârsta de cinci ani, când purtam cu mândrie tricoul lui Thierry Henry. Sunt gata să fac totul pentru a-mi îndeplini visul.", a spus Cătălin Cîrjan, în momentul în care a sosit la academia lui Arsenal.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24