Cîrjan s-a antrenat alături de Aubemyang și celelalte vedete ale "tunarilor" la ultima sesiune. Anunțul a fost făcut de impresarul lui Cîrjan, postând o fotografie de la ultimul antrenament, în care Cîrjan aleargă lângă căpitanul formației londoneze.
Cătălin Cîrjan a fost adus la academia lui Arsenal vara trecută, de la Viitorul Domnești. Până acum, mijlocașul român a bifat 19 apariții la echipa U18 a "tunarilor", reușind să înscrie 3 goluri. În ultima vreme s-a tot discutat despre promovarea lui Cîrjan la echipa U23, însă impresarul său a oferit o veste mult mai bună astăzi.
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
ACUM 8 MINUTE
Tânărul jucător a fost chemat de Arteta la prima echipă a "tunarilor", unde a alergat cot la cot cu Aubameyang și celelalte staruri de pe Emirates.
https://i.eurosport.com/2020/09/04/2879645.jpg

Cătălin Cîrjan, de la Viitorul Domnești la Arsenal

Fostul decar al celor din Domnești a jucat la nivelul ligii a treia din România încă de la vârsta de 13 ani. El este dreptaci, joacă pe postul de mijlocaș ofensiv, însă poate evolua oriunde în linia mediană, lovind foarte bine mingea și cu stângul. Interesant este că a debutat în Liga a 4-a, în echipa de seniori, pe când avea numai 10 ani.
Legătura sa cu fotbalul a început încă de când avea 2 ani și mergea la meciurile echipei Sportul Studențesc, alături de fratele său mai mare.
"Din prima zi în care am ajuns la academie, am știut că locul meu este aici și că acesta este clubul unde pot ajunge la cel mai înalt nivel. Am visat să joc aici încă de la vârsta de cinci ani, când purtam cu mândrie tricoul lui Thierry Henry. Sunt gata să fac totul pentru a-mi îndeplini visul.", a spus Cătălin Cîrjan, în momentul în care a sosit la academia lui Arsenal.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
ACUM 21 ORE
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53