Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arteta vrea să dea lovitura în duelul cu Guardiola: "Știu tot despre ei! Abia aștept!"

Sebastian Ujica

Publicat 11/06/2020 la 19:34 GMT+3

Managerul celor de la Arsenal, Mikel Arteta, a vorbit înaintea duelului cu Manchester City de pe 17 iunie.

Pep Guardiola și Mikel Arteta au lucrat timp de 4 ani împreună la Manchester City

Credit imagine: Eurosport

Pep Guardiola vs Mikel Arteta, pentru prima dată! Pe 17 iunie, în direct la Eurosport, are loc duelul dintre Manchester City și Arsenal. Meciul trebuia să aibă loc în luna martie când a fost amânat după ce managerul lui Arsenal a fost testat pozitiv cu coronavirus.
Arteta a petrecut 4 ani în staff-ul tehnic al celor de la Manchester City, fiind adus imediat după ce s-a retras din cariera de jucător în 2016.

Arteta vs Guardiola

Mikel Arteta a vorbit înaintea partidei de peste 6 zile despre duelul cu echipa la care a făcut primii pași ca antrenor, fiind secundul lui Guardiola. Acesta i-a găsit între timp înlocuitor.
Va fi ciudat, nu pot nega. Știu pe toți cei de acolo și am petrecut 4 ani magnifici cu acei jucători și cu staff-ul. Sunt și entuziasmat, abia aștept să reluăm competiția și să facem ceea ce iubim cel mai mult Va fi un moment special pentru mine și abia aștept
Arteta a vorbit și despre reluarea fotbalului după suspendarea cauzată de pandemie și speră ca Bundesliga să fie un exemplu pentru Premier League. Nu doar în ceea ce privește organizarea, ci și rezultatele: doar 21.7% din partide au fost câștigate de echipele gazdă de la reluarea fotbalului, față de 43.3% înainte de pandemie.
Avem un exemplu bun cu ceea ce se întâmplă în Bundesliga în acest moment. Sper să ajute. Fotbalul este legat de pasiune și energie și când pierzi asta, echilibrul este mai puternic. Știu cât de puternici sunt însă și de ce sunt capabili când sunt în formă așa că va trebui să fim foarte bine pregătiți ca să mergem acolo și să câștigăm. Sper să existe acel avantaj pentru oaspeți pentru că vom avea 4 meciuri în deplasare consecutive
Manchester City - Arsenal va fi transmis în direct de Eurosport pe 17 iunie de la ora 22.15.
picture

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo