Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Greenwood, Cavani și Bruno au adus victoria lui Manchester United la Aston Villa

Vlad Dumitrescu

Publicat 09/05/2021 la 18:03 GMT+3

Manchester United s-a impus cu 3-1 în deplasarea de la Aston Villa.

Edinson Cavani - Roma-Manchester United Europa League 2020-21

Credit imagine: Getty Images

Ole Gunnar Solskjaer a ales să îl odihnească pe Edinson Cavani pentru deplasarea de la Aston Villa, dar altfel echipa de start a lui Manchester United de pe Villa Park a fost una extrem de puternică, cu Rashford, Pogba, Greenwood și Bruno Fernandes potențiale pericole pentru poarta lui Martinez.
Cu toate acestea, chiar dacă știau că ar putea trimite încă de pe acum titlul pe Etihad Stadium, diavolii au părut în prima repriză cu gândul oriunde altundeva dar nu la meciul cu Villa.

Aston Villa - Manchester United 1-3. Diavolii și-au consolidat poziția a doua

Gazdele au controlat meciul și inevitabil au deschis și scorul. Inevitabil după cursul jocului, dar golul a fost total evitabil. De la mingea pierdută complet aiurea de Scott McTominay, la respingerea anemică încercată de Lindelof. Iar Bertrand Traore a profitat printr-un șut imparabil la colțul lung în minutul 24.
A doua parte părea să meargă în aceeași direcție, însă Luiz a avut alte gânduri. Mijlocașul celor de la Villa l-a lovit cu genunchiul în picior chiar în careu pe Pogba iar arbitrul nu a ezitat și a acordat penalty. Nici Bruno Fernandes nu a ezitat iar scorul a devenit 1-1.
De aici meciul a luat altă turnură iar doar patru minute mai târziu după o cursă excelentă a lui Wan-Bissaka, Greenwood a fost prea rapid pentru Mings pe care l-a întors lejer pentru ca apoi să plaseze perfect mingea la colțul scurt. 2-1 pentru United.
În cele din urmă, Edinson Cavani a intrat și a făcut ce știe mai bine: după o centrare a lui Rashford, a trimis impecabil cu capul pentru a asigura cele trei puncte.
Așadar United s-a impus la Villa iar diavolii au acum un avans de șase puncte față de ocupanta locului trei, Chelsea, cu un meci în minus.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo