Fără Lascelles, stâlpul apărării lui Steve Bruce, "coțofenele" au fost o pradă ușoară la Birmingham. Villa a presat încă din start, dar abia după jumătate de oră a găsit calea spre plasa bravului Dubravka. Hourihane a executat magistral o lovitură liberă, ajungând la al 9-lea gol al anului pentru nou-promovată, în toate competițiile.
La câteva minute distanță, El Ghazi a fructificat o nouă lovitură liberă, bătută excelent de Hourihane, care e liderul lui Villa în 2019 și la capitolul assisturi.
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Liverpool, dispusă să-i achite clauza de reziliere unui star de la Barcelona
23/05/2022 LA 09:58
De la cabine, Newcastle a ieșit mult mai montată, dar nonșalanța cu care Joelinton ratează din poziții favorabile e dezarmantă.
Pe contra-atac, Villa și-a creat ocaziile mai periculoase, Wesley fiind autorul celei mai mari dintre ele.
S-a încheiat 2-0 pentru gazde, rezultat ce o urcă pe Villa până pe locul 15. De partea cealaltă, Newcastle coboară pe 14 și o așteaptă pe Manchester City, etapa viitoare. O partidă care poate fi un adevărat festival de goluri pentru "cetățeni", dacă ne raportăm la cum a arătat defensiva "coțofenelor" luni seară.

Etapa a 14-a din Premier League

Sâmbătă
14:30
Newcastle - Manchester City (Eurosport 1)
17:00
Burnley - Crystal Palace
Chelsea - West Ham
Liverpool - Brighton (Eurosport 1)
Spurs - Bournemouth
19:30
Southampton - Watford (Eurosport 1)
Duminică
16:00
Norwich - Arsenal (Eurosport 1)
Wolves - Sheffield Utd
18:30
Leicester - Everton (Eurosport 1)
Manchester United - Aston Villa

Eurosport îl aduce pe John Barnes în România

Eurosport te invită la un nou eveniment unic, alături de John Barnes, jucătorul care a doborât bariere în fotbalul englez.
Vineri, 29 noiembrie 2019, ora 15:00, te așteptăm la o întâlnire cu invitatul nostru special, John Barnes, pentru a discuta despre cele mai remarcabile momente, dar și ce rezervă următoarele luni din cel mai puternic campionat din lume, Premier League. John Barnes este fost jucător emblematic al clubului Liverpool, comentator și analist sportiv.
Conferința de presă se va desfășura la Athenee Palace Hilton, în cadrul barului englezesc, Strada Episcopiei 1-3, București.
Mai mult, sâmbătă, 30 noiembrie, John Barnes își dă întâlnire cu fanii Liverpool, alături de care te invităm pentru a urmări împreună meciul dintre Liverpool și Brighton, la Trafalgar Pub (Str. David Emmanuel 4A) începând cu ora 15.30.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
21/05/2022 LA 07:08