Promovat de Arsenal din propria Academie în 2005, vârful a rezistat pe Emirates timp de 9 sezoane. Vârful a avut șansa să impresioneze de la debut și, după câteva sezoane în care s-a remarcat, oficialii clubului s-au grăbit să îi facă o ofertă de prelungire a contractului de 60.000 de euro/săptămână.
Doar că, odată ce s-a realizat din punct de vedere financiar, danezul nu a mai fost la fel de profesionist. El însuşi a recunoscut acum, odată retras, că a pierdut milioane de euro la poker şi ruletă, viaţa de noapte din Londra dându-i mari bătăi de cap.

Bendtner a vrut cu orice preţ să se transfere la Palace, Wenger s-a opus

Premier League
Fotbalistul care a marcat cel mai rapid gol din Premier League, ca rezervă, s-a retras la 33 de ani
03/06/2021 LA 13:05
Evident, cum fotbalul a devenit o "anexă" a principalelor hobbyuri, randamentul său a scăzut. Wenger l-a împrumutat în sezonul 2011-2012 la Sunderland, apoi, în stagiunea următoare, la Juventus. În 2013, lui Bendtner i-a fost clar că nu va fi o soluţie pentru Wenger, iar pe numele său a sosit o ofertă pentru un transfer definitiv la Crystal Palace. Vârful a fost încântat de ofertă, dar nu a primit acceptul lui Wenger, chiar dacă a pus la "bătaie" o strategie riscantă.
"Ne-am respectat reciproc și chiar am avut momente bune împreună. Am fost sinceri unul cu altul. Dar în acel moment am vrut să plec și Crystal Palace îmi făcuse o ofertă bună. M-a sunat și mi-a spus: "Îmi pare rău, nu poți merge". A fost o lovitură grea pentru mine, pentru că așteptasem toată săptămâna să mă transfer. L-am insultat, astfel încât să îl determin să mă lase să plec, dar nu a funcţionat. M-a făcut să-i văd personalitatea, pentru că nu s-a supărat şi mi-a explicat ulterior că decizia lui de a nu mă transfera a fost cea mai bună pentru club", a mărturisit Bendtner într-un interviu pentru FourFourTwo.
Deşi nu i-a dat şansa să se transfere la Palace, Wenger nu l-a folosit decât foarte rar pe vârf în stagiunea 2013-2014. Atacantul nordic a ajuns în cele din urmă la Wolfsburg, în 2014, din postura de jucător liber de contract.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/09/2952300.jpg
Premier League
Un mare vârf uimește: "Roșie-neagră, roșie-neagră? Ce e complicat?". Cum s-a salvat de la gambling
10/10/2020 LA 13:52
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 3 ORE