Fotbal
Premier League

Breaking news. Sezonul în curs din diviziile inferioare din Anglia a fost anulat definitiv

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

National League

Credit imagine: Getty Images

DeSebastian Ujica
26/03/2020 la 16:46

Fotbalul din diviziile considerate de amatori din Anglia nu va mai încheie actualul sezon, acesta fiind declarat nul.

Pandemia de coronavirus a lovit puternic lumea sportului iar cluburile mici sunt cele mai afectate, fiind foarte dificil pentru acestea să-și țină porțile deschise până la momentul în care va trece criza financiară provocată de pandemie.

Astfel, toate diviziile mai jos de National League au luat astăzi decizia ca sezonul început în luna august să fie anulat și toate rezultatele sunt șterse! Este vorba despre diviziile mai jos de a 7-a inclusiv!

Premier League

Ce s-a întâmplat după ce Son și Lloris au fost la un pas de bătaie pe teren. Cum au fost surprinși

ACUM 6 ORE

Acest lucru înseamnă că nu va mai exista promovare sau retrogradare în aceste divizii iar sezonul viitor cluburile o vor lua de la capăt. Printre cluburile afectate este și FC România, clubul antrenat de Ionuț Vintilă care evoluează în Isthmian League South Central Division.

Urmează National League

În ceea ce privește diviziile a 5-a și a 6-a din piramidă, decizia este în așteptare însă sunt șanse ca și în cazul acestor ligi sezonul să fie anulat. Fotbalul din diviziile inferioare din Anglia urma să fie restructurat după acest sezon, însă această restructurare a fost amânată pentru sezonul 2021/2022.

Federația Engleză caută soluții pentru a continua FA Cup și FA Vase, competiții pentru cluburile mici care le oferă șansă de a ajunge pe Wembley. În fotbalul feminin, diviziile de la 3 la 7 au sezonul anulat.

În ceea ce privește EFL (diviziile 2-4 din Anglia) și Premier League, momentan acestea rămân suspendate până cel puțin pe 30 aprilie 2020.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Premier League

Juan Mata vrea să plece de la Manchester United. Destinație surpriză pentru spaniol

ACUM 17 ORE
Premier League

Paul Scholes o critică pe United pentru ratarea unui transfer care ar fi făcut-o de neoprit

ACUM 21 ORE
Subiecte asemănătoare
FotbalPremier League
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol