Pandemia de coronavirus a lovit puternic lumea sportului iar cluburile mici sunt cele mai afectate, fiind foarte dificil pentru acestea să-și țină porțile deschise până la momentul în care va trece criza financiară provocată de pandemie.
Astfel, toate diviziile mai jos de National League au luat astăzi decizia ca sezonul început în luna august să fie anulat și toate rezultatele sunt șterse! Este vorba despre diviziile mai jos de a 7-a inclusiv!
Acest lucru înseamnă că nu va mai exista promovare sau retrogradare în aceste divizii iar sezonul viitor cluburile o vor lua de la capăt. Printre cluburile afectate este și FC România, clubul antrenat de Ionuț Vintilă care evoluează în Isthmian League South Central Division.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48

Urmează National League

În ceea ce privește diviziile a 5-a și a 6-a din piramidă, decizia este în așteptare însă sunt șanse ca și în cazul acestor ligi sezonul să fie anulat. Fotbalul din diviziile inferioare din Anglia urma să fie restructurat după acest sezon, însă această restructurare a fost amânată pentru sezonul 2021/2022.
Federația Engleză caută soluții pentru a continua FA Cup și FA Vase, competiții pentru cluburile mici care le oferă șansă de a ajunge pe Wembley. În fotbalul feminin, diviziile de la 3 la 7 au sezonul anulat.
În ceea ce privește EFL (diviziile 2-4 din Anglia) și Premier League, momentan acestea rămân suspendate până cel puțin pe 30 aprilie 2020.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11