Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Burnley, victorie uriașă în fața lui Leicester. Vardy a ratat un penalty, la 1-1

Cristian Mihală

Publicat 19/01/2020 la 18:09 GMT+2

Burnley a obținut o victorie mare în perspectiva salvării de la retrogradare. Formația lui Sean Dyche s-a impus cu 2-1 în fața revelației Leicester.

Chris Wood of Burnley celebrates after scoring his team's first goal during the Premier League match between Burnley FC and Leicester City at Turf Moor on January 19, 2020 in Burnley, United Kingdom

Credit imagine: Getty Images

Gazdele veneau după 4 înfrângeri consecutive, iar mulți specialiști deja se gândeau că Burnley, formația care a uimit în urmă cu doi ani, va lua drumul Championship.
Iar lucrurile nu au început prea bine pentru echipa de pe Turf Moor, Harvey Barnes deschizând scorul după ceva mai mult de jumătate de oră. Praet a avut o intervenție prin alunecare la mijlocul terenului, mingea a ajuns la Barnes, care a luat o acțiune pe cont propriu și a marcat superb.
După pauză, Chris Wood a egalat în urma unui corner, însă Leicester a avut la scurt timp șansa să treacă din nou în avantaj. Oaspeții au primit un penalty, însă golgheterul Vardy, aflat într-o vădită eclipsă de formă în ultimele săptămâni, a șutat telefonal, permițându-i lui Pope să se remarce.
În minutul 79, Westwood a dat lovitura pentru Burnley, marcând unul dintre cele mai importante goluri ale carierei.
Leicester ratează șansa să urce din nou pe locul secund, după egalul lui City de ieri cu Palace. De partea cealaltă, Burnley a urcat până pe 14, fiind la 5 lungimi distanță de primul loc care retrogradează, ocupat după 23 de etape de Aston Villa.
11 meciuri la rând are Burnley fără gol marcat în prima repriză. Chiar și așa, astăzi formația lui Sean Dyche a obținut o victorie mare.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo