Gazdele veneau după 4 înfrângeri consecutive, iar mulți specialiști deja se gândeau că Burnley, formația care a uimit în urmă cu doi ani, va lua drumul Championship.
Iar lucrurile nu au început prea bine pentru echipa de pe Turf Moor, Harvey Barnes deschizând scorul după ceva mai mult de jumătate de oră. Praet a avut o intervenție prin alunecare la mijlocul terenului, mingea a ajuns la Barnes, care a luat o acțiune pe cont propriu și a marcat superb.
După pauză, Chris Wood a egalat în urma unui corner, însă Leicester a avut la scurt timp șansa să treacă din nou în avantaj. Oaspeții au primit un penalty, însă golgheterul Vardy, aflat într-o vădită eclipsă de formă în ultimele săptămâni, a șutat telefonal, permițându-i lui Pope să se remarce.
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
IERI LA 21:01
În minutul 79, Westwood a dat lovitura pentru Burnley, marcând unul dintre cele mai importante goluri ale carierei.
Leicester ratează șansa să urce din nou pe locul secund, după egalul lui City de ieri cu Palace. De partea cealaltă, Burnley a urcat până pe 14, fiind la 5 lungimi distanță de primul loc care retrogradează, ocupat după 23 de etape de Aston Villa.
11 meciuri la rând are Burnley fără gol marcat în prima repriză. Chiar și așa, astăzi formația lui Sean Dyche a obținut o victorie mare.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
Nagelsmann nu a avut milă de fosta echipă! Bayern a defilat pe terenul lui Leipzig
11/09/2021 LA 18:34
Premier League
Cifrele "rușinii" pentru Arsenal. Niciodată în istoria sa nu a mai pățit așa ceva
28/08/2021 LA 14:21