Getty Images

Capello: "Klopp a creat ceva magic. În schimb, Guardiola privește fotbalul ca pe un teatru"

Capello: "Klopp a creat ceva magic. În schimb, Guardiola privește fotbalul ca pe un teatru"

09/11/2019 la 15:06Actualizare 09/11/2019 la 15:09

Fabio Capello a precizat că Jurgen Klopp construiește o conexiune incredibilă cu fanii, conexiune pe care Pep Guardiola nu o are.

Anfield va găzdui duminică meciul dintre Liverpool și Manchester City, iar Fabio Capello a comentat pe marginea super-derby-ului. Cormoranii sunt acum lideri în Premier League, la șase puncte distanță de rivalii de la Manchester City, iar duelul de duminică va oferi o perspectivă mai clară în privința cursei din acest sezon.

După ce ambii antrenori au ieșit la conferința de presă și au vorbit câte puțin despre cel mai așteptat meci din Premier League, și fostul antrenor al Angliei și Real Madrid, Fabio Capello, a comentat pe marginea acestui subiect, precizând că Jurgen Klopp creează magie pe Anfield, un adevărat templu al celui mai spectaculos fotbal.

Fabio Capello, despre Klopp și Guardiola

"Pentru mine, Klopp a creat ceva magic. Atmosfera de pe Anfield este fantastică, iar echipa se comportă exact așa cum o fac și suporterii. Legătura dintre echipă, Klopp și fani este ceva unic. Pe de altă parte, Guardiola este diferit, cred că-și împinge echipa să joace ca și cum s-ar afla la teatru. Spectacolul este foarte bun, dar este ca și cum ai merge la teatru", a spus Fabio Capello pentru Sky Sports.

Manchester City se confruntă duminica aceasta cu una dintre cele mai dificile sarcini, asta pentru că vor să obțină victoria pe Anfield pentru prima dată din mai 2003, atunci când Nicolas Anelka marca două goluri și le oferea Cetățenilor cele trei puncte. Cormoranii, pe de altă parte, nu au pierdut niciun meci pe teren propriu din aprilie 2017, atunci când Crystal Palace reușea imporibilul pe Anfield.

Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.