De o săptămână și jumătate, de când arabii au preluat-o pe Newcastle, s-a vorbit insistent despre schimbarea managerului Steve Bruce. Un tehnician cu metode învechite, incapabil să ducă echipa la un alt nivel, fostul mare jucător al lui United a fost contestat dur și aseară, de fani, în timpul partidei cu Spurs, pierdută de "coțofene" cu 3-2. Newcastle e penultima în Premier League, fără vreo victorie după 8 etape. "Coțofenele" au cea mai slabă apărare din campionat, primind deja 19 goluri.
Arabii nu au găsit încă succesorul potrivit, dar lucrurile sunt clare: e doar o chestiune de timp până când Steve Bruce va fi schimbat. Tehnicianul știe foarte bine acest lucru, iar Jamie Redknapp susține că acesta își dorește enorm să fie înlăturat de la echipă. Dincolo de compensațiile de 8 milioane de lire pe care le va primi, antrenorul de 60 de ani va scăpa de presiunea și de valul de ură venit din tribune.
"Sunt total sincer când vă spun că lui Bruce i-ar plăcea să fie dat afară. El e un simbol al vechii conduceri, de aici și reacția fanilor. Urăște fiecare secundă pe care o petrece la Newcastle. Când va primi telefonul acela mare, se va simți eliberat", a spus Redknapp pentru Sky Sports.
Premier League
Antonio Conte, mână de fier la Tottenham! Un jucător a dezvăluit ce alimente a interzis italianul
ACUM 19 ORE
CITEȘTE ȘI:
MOURINHO A PIERDUT DERBYUL CU JUVENTUS. DISCURS NEAȘTEPTAT: "ȘTIȚI CE S-A ÎNTÂMPLAT LA VESTIAR?"

Cine îl înlocuiește pe Steve Bruce, la Newcastle?

Brendan Rodgers și Rafa Benitez au fost doi dintre tehnicienii contactați deja de noua conducere a grupării de pe St. James' Park, însă ambii au negat că vor părăsi Leicester, respectiv Everton. Conte e o variantă agreată de arabi, însă acesta nu pare disponibil: pentru că Newcastle nu e încă o formație pe calibrul său și pentru că visează la postul de antrenor al lui United.
"E foarte greu să alegi omul potrivit în acest moment. Conte ar fi fost o variantă, dar am senzația că stă cu ochii pe fotoliul de antrenor al lui United", a mai spus fostul mare mijlocaș al lui Liverpool.
Știu că risc să fiu dat afară, sunt realist. Noii patroni vor un nou manager, sunt de suficient timp în fotbal ca să înțeleg astfel de lucruri | Steve Bruce
UEFA Europa Conference League
Antonio Conte, discurs manifest după prima înfrângere pe banca lui Tottenham: "Nu sunt magician"
IERI LA 22:53
Fotbal
Adio, Haaland! Pochettino pregătește marea lovitură, după ce preia pe United: transfer de titlu
24/11/2021 LA 09:00