De o săptămână și jumătate, de când arabii au preluat-o pe Newcastle, s-a vorbit insistent despre schimbarea managerului Steve Bruce. Un tehnician cu metode învechite, incapabil să ducă echipa la un alt nivel, fostul mare jucător al lui United a fost contestat dur și aseară, de fani, în timpul partidei cu Spurs, pierdută de "coțofene" cu 3-2. Newcastle e penultima în Premier League, fără vreo victorie după 8 etape. "Coțofenele" au cea mai slabă apărare din campionat, primind deja 19 goluri.
Arabii nu au găsit încă succesorul potrivit, dar lucrurile sunt clare: e doar o chestiune de timp până când Steve Bruce va fi schimbat. Tehnicianul știe foarte bine acest lucru, iar Jamie Redknapp susține că acesta își dorește enorm să fie înlăturat de la echipă. Dincolo de compensațiile de 8 milioane de lire pe care le va primi, antrenorul de 60 de ani va scăpa de presiunea și de valul de ură venit din tribune.
"Sunt total sincer când vă spun că lui Bruce i-ar plăcea să fie dat afară. El e un simbol al vechii conduceri, de aici și reacția fanilor. Urăște fiecare secundă pe care o petrece la Newcastle. Când va primi telefonul acela mare, se va simți eliberat", a spus Redknapp pentru Sky Sports.
Serie A
Mourinho vrea un jucător de la Barcelona! Pentru cine a luat deja legătura cu șefii de pe Camp Nou
22/11/2022 LA 08:17
CITEȘTE ȘI:
MOURINHO A PIERDUT DERBYUL CU JUVENTUS. DISCURS NEAȘTEPTAT: "ȘTIȚI CE S-A ÎNTÂMPLAT LA VESTIAR?"

Cine îl înlocuiește pe Steve Bruce, la Newcastle?

Brendan Rodgers și Rafa Benitez au fost doi dintre tehnicienii contactați deja de noua conducere a grupării de pe St. James' Park, însă ambii au negat că vor părăsi Leicester, respectiv Everton. Conte e o variantă agreată de arabi, însă acesta nu pare disponibil: pentru că Newcastle nu e încă o formație pe calibrul său și pentru că visează la postul de antrenor al lui United.
"E foarte greu să alegi omul potrivit în acest moment. Conte ar fi fost o variantă, dar am senzația că stă cu ochii pe fotoliul de antrenor al lui United", a mai spus fostul mare mijlocaș al lui Liverpool.
Știu că risc să fiu dat afară, sunt realist. Noii patroni vor un nou manager, sunt de suficient timp în fotbal ca să înțeleg astfel de lucruri | Steve Bruce
Fotbal
Antonio Conte a vorbit despre varianta prelungirii contractului cu Tottenham, scadent în iunie 2023
11/11/2022 LA 15:08
Premier League
Antonio Conte a dat de înțeles că se gândește să plece de la Tottenham după eșecul cu Liverpool
07/11/2022 LA 08:22