Arsenal a pierdut aseară pe teren propriu contra codașei Burnley, scor 0-1, iar situația devine una dramatică pentru formația de pe Emirates. După 12 etape, londonezii sunt pe un neverosimil loc 15, fără vreo victorie în campionat în ultimele 5 meciuri (4 înfrângeri în această perioadă).
Confruntarea cu Burnley trebuia să fie un nou început, dar s-a transformat într-o altă partidă de coșmar pentru susținătorii "tunarilor". Granit Xhaka a fost eliminat cu aproximativ jumătate de oră înainte de final, pentru ca în minutul 73 Aubameyang să înscrie în propria poartă. Gabonezul are astfel mai multe reușite pentru adversari pe Emirates sezonul acesta decât pentru propria echipă.

Henry, dezamăgit de Xhaka și Arsenal

Premier League
Gabriel, mesaj războinic după înfrângerea cu City: "Pentru această echipă, voi alerga până voi muri"
01/01/2022 LA 18:26
Prezent la Sky Sports, Patrice Evra, fostul mare fundaș stânga și-a amintit cum, de curând, legenda lui Arsenal, Thierry Henry, l-a invitat la el pentru a vedea împreună o confruntare a "tunarilor". Fostul mare vârf francez a închis imediat televizorul când a văzut că echipa lui de suflet îl are căpitan pe Xhaka.
"Henry m-a chemat într-o zi la el acasă să vedem împreună un meci al lui Arsenal. A deschis televizorul și prima imagine care a apărut a fost cu Xhaka. Purta banderola de căpitan în acea confruntare. "Titi" a stins imediat tv-ul și mi-a zis: "Nu pot să văd un meci al echipei mele cu Xhaka în postura de căpitan". Nu ne-am mai uitat la meci, am început să vorbim despre noi, despre viață, despre ce am mai făcut. Cu televizorul stins. Azi, Xhaka a dezamăgit din nou. E clar că e o problemă, dacă nici măcar legendele clubului nu pot să îl susțină", a spus Evra, la Sky Sports.
Suporterii lui Arsenal au așteptat 10 luni să se întoarcă pe Emirates, din cauza pandemiei. Echipa a jucat atât de slab, încât unii dintre fani nici nu au putut să mai urmărească partida contra lui Burnley.
Arsenal joacă la mijlocul acestei săptămâni, în etapa intemediară din Premier League, contra lui Southampton (miercuri, ora 20:00).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
"Gașca nebună" a lui Arteta uimește Anglia. Arsenal începe să arate iar ca o echipă mare
16/12/2021 LA 09:24
Fotbal
De ce nu ar trebui să primească Messi Balonul de Aur în acest an! Ce s-a întâmplat în 2000 și 2006
17/10/2021 LA 13:33