Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cea mai grea fază pentru VAR de când a fost introdus? Ce s-a întâmplat la Everton - Leicester

Cristian Mihală

Actualizat 01/07/2020 la 22:27 GMT+3

Everton - Leicester 2-1 | VAR-ul a avut de judecat astăzi, în Premier League, în timpul partidei Everton - Leicester, una dintre cele mai grele faze. În cele din urmă, asistența video pare să fi luat decizia corectă, transmițându-i arbitrului să acorde penalty pentru "caramele".

Fază grea în Everton - Leicester

Credit imagine: Eurosport

Minutul 13 al partidei Everton - Leicester. La o lovitură liberă execută de Digne, Keane și Ndidi s-au duelat pentru balon, iar centralul Coote a indicat corner, considerând că un jucător al oaspeților a atins ultimul balonul.
Imediat, VAR a intrat în acțiune și a studiat duelul pentru balon dintre Keane și Ndidi. Fundașul lui Everton a atins clar mingea cu mâna, dar, după reluări din mai multe unghiuri, s-a văzut că și închizătorul lui Leicester a pus mâna pe balon, în săritură. După aproape 3 minute și zeci de reluări, asistența video i-a transmis centralului că e cazul să acorde penalty pentru gazde.
A fost prima lovitură de la 11 metri a sezonului pentru formația antrenată acum de Ancelotti, iar Sigurdsson nu a ratat, executând calm, pe centru.

Vezi mai jos faza penaltyului pentru Everton

picture

Penalty Everton

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo