Însă campioana Europei rămâne cu mult în spatele unor cluburi precum Real Madrid, Manchester United sau Barcelona. Clubul de pe Santiago Bernabeu rămâne pe primul loc în topul alcătuit de KPMG pentru 2020 cu o valoare estimată la 3,2 miliarde de euro, în urma unei îmbunătățiri de 1,5% față de anul trecut.
Creșterea cu 1,5% a fost îndeajuns pentru a menține madrilenii pe primul loc în fața celor de la Manchester United. Valoarea clubului de pe Old Trafford, situat pe locul doi, a scăzut cu 2% ajungând la 3,1 miliarde de euro.
Acest lucru a permis Barcelonei, care a trecut peste Bayern Munchen pentru a ajunge pe locul trei, să se apropie în urma unei creșteri de 12,2%, având o valoare de 3 miliarde de euro. Însă echipa care a progresat cel mai mult a fost Liverpool. Valoarea cormoranilor a crescut cu 19,3% în ultimul an ceea ce i-a dus peste Manchester City și Chelsea, clubul fiind estimat la o valoare de 2,5 miliarde de euro.
Premier League
Klopp, decizie ce naşte polemici. Pe cine a adus în stafful său, la Liverpool
ACUM 15 ORE
Manchester City a înregistrat o scădere de 0,3% și are o valoare de 2,4 miliarde de euro în timp ce Chelsea, care a câștigat Europa League sezonul trecut, este cotată la 2 miliarde de euro, o scădere de 6,3%.

Cele mai bogate cluburi sunt în Premier League

Prezența echipelor engleze este una notabilă în acest top. După Manchester United, Liverpool, Manchester City, Chelsea și Tottenham își face loc în această listă. Finalista de anul trecut din Champions League se află pe locul opt fiind urmată de PSG, care a trecut peste Arsenal și Juventus, următoarele clasate.
Arsenal, care nu a mai jucat în UEFA Champions League, a scăzut cu 13,2% față de anul trecut, având o valoare de 1,7 miliarde de euro.
https://i.eurosport.com/2020/05/27/2824758.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Patrick Bamford este blestemat! Vârful lui Leeds s-a reaccidentat la primul meci după revenire
ACUM 17 ORE
Premier League
Chelsea transferă un maghiar pe o sumă impresionantă! Attila Szalai, cel mai scump ungur din istorie
ACUM 19 ORE