Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cengiz Under vine în Premier League să se bată pentru cupele europene! Roma a acceptat oferta

Irina Aldea

Publicat 17/09/2020 la 08:04 GMT+3

Încă un jucător tânăr cu potențial uriaș ajunge în Premier League, cel mai tare campionat de fotbal din lume.

Cengiz Under

Credit imagine: Getty Images

Chiar dacă Premier League a debutat deja cu primele meciuri din noul sezon competițional, echipele din campionatul Angliei caută tot mai mult să se întărească și să transfere jucători cu potențial. Este și cazul lui Leicester, fosta campioană a Angliei, care s-a înțeles deja cu AS Roma pentru transferul unui mijlocaș cotat la 23 de milioane de euro.
Reputatul jurnalist italian, Fabrizio Romano, specializat pe transferuri, a anunţat că Cengiz Under (23 de ani) va fi transferat de Leicester. Oferta englezilor a fost deja acceptată de AS Roma şi atacantul turc urmează să ajungă în Premier League, iniţial, sub formă de împrumut, pentru trei milioane de euro.

Încă un jucător promițător ajunge în Premier League

Cu toate că va fi inițial doar împrumutat la Leicester, transferul lui Cengiz Under va fi unul definitiv, pentru că Leicester este obligată să îl cumpere sezonul viitor, moment în care în conturile formaţiei din capitala Italiei vor mai intra alte 24 de milioane de euro. Roma este dispusă să renunțe la internaționalul turc pentru că jucătorul de 23 de ani, deși are un potențial imens, nu a reușit să se impună ca titular în capitala Italiei.
Conform site-ului de specialitate, transfermarkt, cota de piață a lui Cengiz Under este de 23 de milioane de euro. El a marcat 17 goluri în 88 de meciuri în tricoul giallorosso. Under, internaţional turc (21 de selecţii, şase goluri), joacă la AS Roma din 2017, atunci când a fost transferat de la Istanbul BB, pentru 14,25 milioane de euro.
picture

Premier League, programul etapei a doua

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo