Chiar dacă Premier League a debutat deja cu primele meciuri din noul sezon competițional, echipele din campionatul Angliei caută tot mai mult să se întărească și să transfere jucători cu potențial. Este și cazul lui Leicester, fosta campioană a Angliei, care s-a înțeles deja cu AS Roma pentru transferul unui mijlocaș cotat la 23 de milioane de euro.
Reputatul jurnalist italian, Fabrizio Romano, specializat pe transferuri, a anunţat că Cengiz Under (23 de ani) va fi transferat de Leicester. Oferta englezilor a fost deja acceptată de AS Roma şi atacantul turc urmează să ajungă în Premier League, iniţial, sub formă de împrumut, pentru trei milioane de euro.

Încă un jucător promițător ajunge în Premier League

Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
IERI LA 10:38
Cu toate că va fi inițial doar împrumutat la Leicester, transferul lui Cengiz Under va fi unul definitiv, pentru că Leicester este obligată să îl cumpere sezonul viitor, moment în care în conturile formaţiei din capitala Italiei vor mai intra alte 24 de milioane de euro. Roma este dispusă să renunțe la internaționalul turc pentru că jucătorul de 23 de ani, deși are un potențial imens, nu a reușit să se impună ca titular în capitala Italiei.
Conform site-ului de specialitate, transfermarkt, cota de piață a lui Cengiz Under este de 23 de milioane de euro. El a marcat 17 goluri în 88 de meciuri în tricoul giallorosso. Under, internaţional turc (21 de selecţii, şase goluri), joacă la AS Roma din 2017, atunci când a fost transferat de la Istanbul BB, pentru 14,25 milioane de euro.

Premier League, programul etapei a doua

Premier League
Jurgen Klopp, peste Guardiola! Germanul a fost desemnat "Antrenorul anului" în Anglia
IERI LA 07:39
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări "fulger"! Două transferuri confirmate, în Premier League
23/05/2022 LA 12:20