Thomas Tuchel a reuşit câştigarea Champions League, însă pentru a se impune în cel mai puternic campionat din lume, Premier League, Chelsea are nevoie neapărat de un atacant veritabil, capabil să înscrie 25-30 de goluri pe sezon. Werner a fost un transfer ratat, germanul marcând doar 12 goluri în toate competiţiile, în stagiunea recent încheiată, astfel că oficialii de pe Stamford Bridge caută soluţii.
După ce varianta Haaland a căzut, Lukaku a spus şi el "nu" unei reveniri la Londra, explicând răspicat că nu ia în calcul să părăsească pe Inter.
Ca atare, marele pariu al lui Abramovich devine Harry Kane, golgheterul Premier League recunoscând că vrea să meargă la un club unde să aibă şanse să câştige trofee. Aducerea căpitanului Angliei nu e însă deloc uşoară, în contextul în care City e şi ea pe urmele lui, oferindu-i lui Spurs un schimb avantajos: Sterling şi Gabriel Jesus pentru Kane.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
IERI LA 06:08

Chelsea strânge bani pentru un atacant. Kane devine ținta numărul unu

Chelsea trebuie să pluseze financiar, iar Daily Mail scrie azi că Tuchel a făcut o listă de transferuri cu 9 nume. Evident, nu toţi vor pleca pe sume importante de pe Stamford Bridge, luându-se în calcul şi împrumuturile. Este cazul lui Billy Gilmour şi Conor Gallagher, pe care stafful tehnic îi vede soluţii în viitor, astfel că cei doi nu vor fi vânduţi, ci doar cedaţi pentru un sezon la formaţii unde să joace.
În schimb, Abraham, Ross Barkley, Ruben Loftus-Cheek, Davide Zappacosta, Emerson Palmieri, Tiemoue Bakayoko şi Fikayo Tomori nu sunt în planurile lui Tuchel, astfel că se va încerca cedarea lor definitivă. În total, se speră că se vor face economii (sumele obţinute din transferuri + salariile fotbaliştilor) de 180 de milioane de lire, bani care vor fi direcţionaţi spre achiziţionarea unui vârf de atac.
Pe lista lui Chelsea se află şi un închizător, Declan Rice, dar West Ham a fost până acum extrem de reticentă în a-şi ceda căpitanul.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47