Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Clauza din noul contract al lui Klopp cu Liverpool: clubul îl va ajuta să se mute înapoi în Germania

Sebastian Ujica

Publicat 11/02/2020 la 13:00 GMT+2

Managerul celor de la Liverpool, Jurgen Klopp, a semnat la finalul lui 2019 un nou contract cu liderul din Premier League.

Jürgen Klopp vor dem Spiel gegen Tottenham

Credit imagine: Getty Images

În luna decembrie, fanii lui Liverpool au avut un nou motiv de sărbătoare: clubul a anunțat că s-a înțeles cu Jurgen Klopp pentru un nou contract care să se întindă până în 2024. Cum Klopp și-a dus până la final contractele cu Mainz, respectiv Borussia Dortmund, noua înțelegere arată că managerul german nu are de gând să plece prea curând de la Liverpool.
Relația pe care Jurgen Klopp o are cu conducerea este un excelentă iar o clauză din noul contract arată acest lucru. Conform celor de la Independent, Liverpool îl va ajuta pe Jurgen Klopp să se mute înapoi în Germania atunci când acesta va decide să părăsească clubul!

Se va întoarce în Germania

Liverpool are 22 de puncte avans față de Manchester City în acest moment și mai are nevoie de doar 6 victorii din 13 meciuri pentru a fi matematic campioană, indiferent de ce va face echipa lui Pep Guardiola în finalul de sezon. De asemenea, Liverpool a cucerit 3 trofee în 2019: UEFA Champions League, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.
Astfel, șansele ca relația dintre Jurgen Klopp și Liverpool să se deterioreze par infime în acest moment. Însă această clauză arată intenția lui Jurgen Klopp de a se întoarce în țara natală după ce se va termina aventura la Liverpool. De-a lungul timpului, presa germană a scris despre interesul celor de la Bayern pentru Klopp, dar și de posibilitatea ca acesta să preia naționala în viitor.
Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo