În luna decembrie, fanii lui Liverpool au avut un nou motiv de sărbătoare: clubul a anunțat că s-a înțeles cu Jurgen Klopp pentru un nou contract care să se întindă până în 2024. Cum Klopp și-a dus până la final contractele cu Mainz, respectiv Borussia Dortmund, noua înțelegere arată că managerul german nu are de gând să plece prea curând de la Liverpool.
Relația pe care Jurgen Klopp o are cu conducerea este un excelentă iar o clauză din noul contract arată acest lucru. Conform celor de la Independent, Liverpool îl va ajuta pe Jurgen Klopp să se mute înapoi în Germania atunci când acesta va decide să părăsească clubul!

Se va întoarce în Germania

Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22
Liverpool are 22 de puncte avans față de Manchester City în acest moment și mai are nevoie de doar 6 victorii din 13 meciuri pentru a fi matematic campioană, indiferent de ce va face echipa lui Pep Guardiola în finalul de sezon. De asemenea, Liverpool a cucerit 3 trofee în 2019: UEFA Champions League, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.
Astfel, șansele ca relația dintre Jurgen Klopp și Liverpool să se deterioreze par infime în acest moment. Însă această clauză arată intenția lui Jurgen Klopp de a se întoarce în țara natală după ce se va termina aventura la Liverpool. De-a lungul timpului, presa germană a scris despre interesul celor de la Bayern pentru Klopp, dar și de posibilitatea ca acesta să preia naționala în viitor.
https://i.eurosport.com/2020/02/11/2773072.jpg
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53