Watford este clubul cel mai puternic afectat de pandemia de COVID-19 - un jucător și doi membri din staff-ul tehnic au fost testați pozitiv cu coronavirus în urma testelor efectuate duminică și luni.
Clubul a refuzat să ofere vreun comentariu la situație. Cu toate că o parte dintre jucători plănuiesc să revină de astăzi la antrenamentele fără contact, există și voci în vestiar care nu doresc să o facă.

Căpitanul amenință cu boicotul

Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 20 ORE
Cel mai vocal jucător din Premier League în ceea ce privește boicotul Project Restart a fost chiar căpitanul lui Watford, Troy Deeney. Acesta a anunțat marți, înainte să fie dezvăluite rezultatele testelor, că va refuza să se antreneze!
Este suficient ca o singura persoană să fie infectată în grup și nu vreau să duc așa ceva acasă. Fiul meu are doar 5 luni, are dificultăți la respirație și nu vreau să-l pun în pericol și mai mare. Au existat multe întrebări pe care le-aș cataloga ca fiind simple care nu au primit răspuns
Deeney a făcut apoi referire la un studiu conform căruia persoanele de culoare ar fi mai expuse la infectarea cu COVID-19. Primul club din Premier League care a confirmat un caz de COVID-19 în urma testelor din ultima săptămână a fost Burnley, la câteva ore după ce Premier League anunțase cele 6 cazuri care provin de la 3 cluburi.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
ACUM O ZI
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
IERI LA 06:38