Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Clubul al cărui căpitan a anunțat că refuză să revină la antrenamente are 3 cazuri de COVID-19

Sebastian Ujica

Publicat 20/05/2020 la 07:17 GMT+3

Premier League a anunțat marți că au existat 6 rezultate pozitive din cele 748 de teste efectuate în ultima săptămână.

Troy Deeney of Watford scores his sides second goal during the Premier League match between AFC Bournemouth and Watford FC at Vitality Stadium on January 12, 2020 in Bournemouth, United Kingdom

Credit imagine: Getty Images

Watford este clubul cel mai puternic afectat de pandemia de COVID-19 - un jucător și doi membri din staff-ul tehnic au fost testați pozitiv cu coronavirus în urma testelor efectuate duminică și luni.
Clubul a refuzat să ofere vreun comentariu la situație. Cu toate că o parte dintre jucători plănuiesc să revină de astăzi la antrenamentele fără contact, există și voci în vestiar care nu doresc să o facă.

Căpitanul amenință cu boicotul

Cel mai vocal jucător din Premier League în ceea ce privește boicotul Project Restart a fost chiar căpitanul lui Watford, Troy Deeney. Acesta a anunțat marți, înainte să fie dezvăluite rezultatele testelor, că va refuza să se antreneze!
Este suficient ca o singura persoană să fie infectată în grup și nu vreau să duc așa ceva acasă. Fiul meu are doar 5 luni, are dificultăți la respirație și nu vreau să-l pun în pericol și mai mare. Au existat multe întrebări pe care le-aș cataloga ca fiind simple care nu au primit răspuns
Deeney a făcut apoi referire la un studiu conform căruia persoanele de culoare ar fi mai expuse la infectarea cu COVID-19. Primul club din Premier League care a confirmat un caz de COVID-19 în urma testelor din ultima săptămână a fost Burnley, la câteva ore după ce Premier League anunțase cele 6 cazuri care provin de la 3 cluburi.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo