După ce meciul de ieri dintre Everton și Manchester City a fost amânat ca urmare a numeroaselor cazuri pozitive de coronavirus în rândul "cetățenilor", fanii din Premier League au serioase motive de îngrijorare privind bunul mers al competiției în perioada următoare.
Cu doar câteva ore înainte de meciul Southampton-West Ham United, oficialii "sfinților" au anunțat că echipa nu îl va avea pe bancă pe Ralph Hasenhuttl. Acesta a intrat în autoizolare, după ce un membru al gospodăriei sale a fost depistat pozitiv la un test de Covid-19. Antrenorul german va conduce totuși echipa de la distanță, el urmând a comunica cu staff-ul și elevii săi atât înainte de meci cât și pe durat acestuia.
"Un membru al gospodăriei lui Ralph a dat ieri (28 decembrie) un rezultat pozitiv pentru Covid-19 și, în conformitate cu protocoalele obișnuite ale clubului și cu îndrumările guvernamentale, Ralph s-a auto-izolat. Ralph va gestiona jocul din această seară de acasă și va rămâne în contact cu echipa și colaboratorii săi pe tot parcursul jocului printr-un link video și audio.", a fost comunicatul oficial al celor de la Southampton.
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39

18 cazuri pozitive în Premier League, după ultima testare

Veștile proaste din Premier League au continuat să vină pe tot parcursul zilei. Pe lângă situația lui Hasenhuttl, presa britanică a raportat că Sheffield United are mai multe cazuri de pozitive, care au fost descoperite astăzi, în ziua meciului de la Burnley. Totuși, clubul din Sheffield nu a cerut amânarea partidei din această seară.
Situația din Premier League se complică de la zi la zi, iar Federația Engleză se pregătește să ia noi măsuri, care să oprească răspândirea bruscă a virusului. Mai exact, oficialii vor să le ceară cluburilor să închidă complet sălile de fitness și să restrângă accesul la terenurile de antrenament.
La ultima testare masivă a memrilor cluburilor din Premier League s-au efectuat 1479 de teste, dintre care 18 au fost pozitive. Acesta este cel mai mare număr de cazuri pozitive atins de când fotbalul s-a reluat în Anglia după pauza din primăvară. Cifra atinsă înaintea acestei etape este îngrijorătoare și aceasta se așteaptă ca aceasta să fie și mai mare la următoarea testare, care va fi făcută înaintea etapei de Anul Nou.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/28/2962307.jpg
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27