Premier League este fără îndoială cel mai puternic campionat al Europei, iar United are, prin istoria sa, un rol central în istoria fotbalului.
Totuși, Ibrahimovic dezvăluie în cartea sa "Adrenalina, Istoriile mele ingnorate", scrisă în colaborare cu jurnalistul şi autorul italian Luigi Garlando, câteva episoade care i-au arătat că "United e un club mare, cu o mentalitate mică".
Suedezul a evoluat în Teatrul Viselor între 2016 și 2018, dar s-a lovit de multe lucruri neașteptate, pe care fanii nu le cred posibile la un club de o asemenea anvergură.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM O ORĂ
"Într-o zi, eram la hotel cu echipa, înainte de un meci. Îmi era foarte sete și am deschis minibarul, de unde am luat un suc de fructe. Apoi am jucat meciul respectiv, am mers acasă și au trecut niște zile până mi-a venit bilanțul contului meu. În general, nu mă uit atent peste el, dar atunci era final de an și am vrut să văd câți bani mi-au intrat și pe ce am cheltuit banii. Și mi-a sărit în ochi o plată de o liră. M-am amuzat și am sunat pe cineva din conducere: "Nu vă supărați, văd că mi-a fost reținută o liră din salariu. Sunt curios pentru ce e". Mi-a zis că pentru sucul băut la hotel, din minibar. "Glumești, nu? Spune-mi că glumești!". Mi-a răspuns că la United trebuie să plătești pentru orice. Ok, dar nu eram la hotel din dorința mea, nu mersesem în vacanță. Mi-a fost sete și trebuia să mă hidratez, trebuia să mă abțin și să intru pe teren așa, dacă nu voiam să plătesc? Așa ceva nu s-ar fi întâmplat în Italia, de exemplu. United e un club mare, dar cu o mentalitate mică. Sunt mici lucruri care câștigă respectul jucătorilor, iar United nu le dă prea mare importanță", spune Ibra în cartea sa.
CITEȘTE ȘI:
DORTMUND - BAYERN 2-3 | JUDE BELLINGHAM RISCĂ O SUSPENDARE DRASTICĂ DUPĂ CE L-A ACUZAT PE ARBITRU

Ibrahimovic, pus zilnic să se legitimeze la intrarea în Carrington

Un alt lucru care l-a deranjat pe United în perioada petrecută pe Old Trafford a fost reprezentat de faptul că zi de zi trebuia să se legitimeze când intra la Carrington, cartierul general al "diavolilor", acolo unde au loc majoritatea ședințelor de pregătire și de recuperare.
"Mereu trebuia să dau jos geamul de la mașină și să prezint buletinul. Într-o zi i-am zis ceui de acolo, exasperat: "Prietene, vin zilnic aici de o lună, de când m-am transferat. Sunt cel mai bun jucător din lume. Dacă nu mă recunoști și îmi ceri mereu să mă legitimez, s-ar putea să fi ales postul nepotrivit pentru tine". Astfel de lucruri deranjează jucătorii", a mai spus Zlatan.
Manchester United începe azi o nouă eră, Ralf Rangnick urmând să conducă pentru prima oară formația de pe bancă, în disputa cu Crystal Palace, din Premier League. Partida poate fi urmărită, de la ora 16:00, pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
MLS
Insigne pleacă în MLS la doar 30 de ani pentru a scrie istorie! Salariul uriaș pe care îl va încasa
08/01/2022 LA 17:28
Premier League
El este singurul jucător de care Jurgen Klopp are nevoie la Liverpool, în opinia lui Carragher
08/01/2022 LA 16:55