Un club din Premier League a calculate de câte persoane e nevoie pentru a organiza un meci fără fani în tribune. Mai exact, cât de mulți oameni vor fi prezenți în incinta stadionului pentru o partidă cu porțile închise? Răspunsul este 256 de persoane, potrivit studiului precis realizat de un club din Premier League, asta în contextul în care această variant prinde tot mai mult contur în perioada aceasta.
Desigur, 256 de persoane poate părea mult la prima vedere, mai ales dacă luăm în calcul că pe teren se găsesc 11 jucători de fiecare parte a terenului, apoi arbitrul de centru și cei de la linie. Însă realitatea este că un meci obișnuit din Anglia este văzut drept un eveniment uriaș care are nevoie de echipaje TV, tehnicieni, jandarmi, cel puțin patru paramedici și un șofer de ambulanță.
Fiecărui club i s-a cerut părerea cu privire la această variantă. De pildă, reprezentanți ai Manchester United au precizat că e nevoie de mult mai mult decât atât. De exemplu, ar fi destul de greu de imaginat să-l vedem pe David de Gea alergând prin tribune după minge dacă cineva trage puternic peste bara transversală.
Premier League
Primul transfer pe care îl va face Liverpool devine certitudine: "Klopp a stabilit deja întâlnirea!"
20/04/2020 LA 16:01

De câți oameni e nevoie pentru un meci de Premier League cu porțile închise?

Când Anglia a jucat un meci cu poțile închise în Croația în octombrie 2018, pe stadion au fost aproximativ 500 de oameni. Echipele media pot trimite până la aproximativ 200 de jurnaliști și fotografi la un meci. Pare enorm, însă pentru meciurile din Premier League sunt cifre normale.
În plus, din fiecare echipă vor fi 18 jucători prezenți la meci (11 titulari, 7 rezerve), plus staff-ul tehnic format din antrenori și echipe medicale proprii. Operatorii VAR sunt și ei nelipsiți de la meciurile din Premier League. Ar fi nevoie, de asemenea, de electricieni, lucrători de mentenanță și personalul prezent pe teren. Toate aceste aspect vor fi discutate în cadrul unei videoconferințe cu cele 20 de cluburi vinerea aceasta, pe 1 mai.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11