Conform englezilor, Dean Henderson, împrumutat de United la Sheffield United, a primit deja numeroase oferte înainte de începerea noului sezon dar nu se așteaptă ca diavolii să îl vândă și vrea să fie titular pe Old Trafford.
Chelsea este interesată de serviciile goalkeeperului de 23 de ani, care mai are contract cu United până în 2022. De asemenea, managerul lui Tottenham, Jose Mourinho, este un mare admirator și ar dori să îl aducă drept înlocuitor pe termen lung pentru Hugo Lloris.
Henderson și-a prelungit contractul cu United de fiecare dată în ultimii doi ani, fiind împrumutat la Shrewsbury Town și apoi Sheffield United, acolo unde va încheia actualul sezon din Premier League. Englezul a ales să ajungă la acorduri pe scurtă durată de fiecare dată pentru a avea mai multe opțiuni pe termen scurt.
Premier League
Zinedine Zidane, marea șansă a lui Solskjaer
ACUM O ORĂ
Henderson nu vrea să ajungă în aceeași situație ca Sam Johnstone, care a semnat constant noi contracte pentru ca apoi să părăsească permanent clubul la 25 de ani fără să joace nici măcar un meci la echipa de seniori. Johnston, care are acum 27 de ani, a fost împrumutat de 10 ori iar Henderson s-a dezvoltat mult mai rapid, el jucând la toate nivelurile, de la amatori la Premier League.

Solskjaer îl vede pe Henderson ca fiind titular la Manchester United

Ole Gunnar Solskjaer a declarat deja că Henderson va fi viitorul nr. 1 la diavoli însă clubul abia i-a prelungit în septembrie contractul lui David de Gea pentru încă patru ani iar Sergio Romero mai are contract până anul viitor.
De Gea, care are 29 de ani, se află sub presiune după o nouă eroare care i-a permis lui Steven Bergwijn să deschidă scorul pentru Tottenham în meciul jucat de United la Londra vineri seara iar forma spaniolului este în scădere în ultimele două sezoane. Manchester Evening News informează că Henderson va reveni la United sezonul viitor doar dacă are garanția că va fi titular.
https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg
Premier League
Haos de nedescris la Newcastle! Dwight Gayle a sărit să îl bată pe secundul lui Bruce
ACUM 2 ORE
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
ACUM 19 ORE