UPDATE / Antonio Conte a ajuns la Londra! În această după-amiază va discuta cu șefii lui Tottenham detalii din contract.
Știre inițială
Premier League
Antonio Conte recunoaște că Tottenham este cea mai mare provocare a sa de până acum
02/12/2021 LA 16:16
Nuno Espirito Santo a fost dat afară azi de la Tottenham, iar oficialii lui Spurs poartă în aceste momente negocieri cu reprezentanții lui Antonio Conte. Discuțiile sunt foarte avansate și se speculeazcă că italianul ar putea ajunge în această seară la Londra, urmând a fi prezent încă de mâine la antrenamentele lui Kane&Co.
Probabil că o astfel de variantă e una prea hazardată, în contextul în care se știe că Antonio Conte are mereu grijă să își "betoneze" contractele semnate.
Din informațiile prezentate de englezi și italieni, Conte vrea un contract valabil pe 3 ani și un salariu stagional de 15 milioane de euro, iar oficialii lui Spurs au acceptat deja aceste doleanțe.

Conte vrea să reconstruiască Tottenham. Perisic, prima țintă

Conte vrea 180 de milioane de euro pentru transferuri, dorind 3 sau 4 jucători încă din iarnă. El cere libertate deplină să identifice țintele pe care le vrea și sprijin total din partea conducerii în achizițiile dorite.
Spurs va juca într-un modul 3-4-3, dacă fostul antrenor al lui Inter va semna, astfel că achiziționarea lui Skriniar, fostul său elev de la Inter, devine o prioritate. Deocamdată nu se știe dacă această variantă va fi una fezabilă, dar există informații că un alt jucător al nerazzurrilor, Ivan Perisic, are șanse mari să ajungă la Londra.
Atacantul de bandă croat intră în ianuarie în ultimele 6 luni de contract cu Inter și poate fi pierdut gratis în vară. Ca atare, Spurs va dori să achite o sumă simbolică în ianuarie pentru fostul jucător de la Bayern, astfel încât campioana Italiei să nu își piardă fotbalistul pe 0 euro, ulterior.
Perisic nu e un titular indiscutabil în formația lui Simone Inzaghi și e văzut drept o soluție excelentă pe termen scurt și mediu. Un trident ofensiv cu el, Son și Kane ar face diferența, e convins Conte, care a avut o relație bună cu fotbalistul croat la Inter. Sezonul trecut, tehnicianul s-a bazat pe croat în 32 dintre partidele jucate în Serie A, acesta ajutându-și echipa cu 4 goluri și 5 assisturi.
Evident, revoluția pe care Conte o programează la Spurs va fi una cu ecouri, având în vedere bugetul cerut, dar venirea lui Perisic reprezintă un început, chiar dacă croatul nu are un nume atât de spectaculos și, din cauza vârstei, nu pare să reprezinte viitorul lui Tottenham.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Burnley - Tottenham, amânat din cauza unei furtuni de zăpadă! Imagini incredibile de pe Turf Moor
28/11/2021 LA 13:44
Premier League
Antonio Conte, mână de fier la Tottenham! Un jucător a dezvăluit ce alimente a interzis italianul
26/11/2021 LA 10:17