Momo Sissoko stătea într-un pat de spital la Lisabona în așteptarea verdictului. Acesta a fost unul groaznic. "Îmi voi aduce mereu aminte acel moment" le spune Sissoko celor de la The Athletic.
Doctorul mi-a spus: "Cred că fotbalul s-a terminat pentru tine". Eram în stare de șoc. Aveam doar 21 de ani și jucam pentru Liverpool. Am fost atât de trist
Era 22 februarie 2006. Cu o seară înainte, Sissoko a jucat pentru deținătoarea UEFA Champions League de la acel moment în prima manșă din optimile competiției contra lui Benfica pe Estadio da Luz. Sissoko era într-o formă excelentă după ce fusese cumpărat de la Valencia în vara de dinainte cu 5.6 milioane de lire.
Romanian Liga I
Fanii Rapidului boicotează super meciurile cu Fiorentina și Borussia Dortmund.Motivul nemulțumirilor
23/11/2022 LA 16:44
Cu 15 minute înainte de pauză, internaționalul din Mali a primit o gheată în față de la mijlocașul Beto. S-a prăbușit de durere și a fost îngrijit rapid de doctorul echipei, Mark Waller.
Am știu imediat după ce am primit lovitura că e ceva serios. A fost atât de dureros. Nu puteam să văd deloc cu un ochi. Era înfricoșător. Eram însă mai furios pe doctorul de la spital decât pe jucătorul de la Benfica. În acel moment, am intrat în depresie. Au fost niște zile foarte grele

Povestea lui Sissoko

Sissoko crede că acea accidentare l-a afectat pe tot restul carierei. Se bucură însă că aceasta a putut continua.
În fotbal trebuie să accepți că există mereu posibilitatea să te lovești rău într-un meci, dar eu mă întrebam încontinuu: de ce eu? Când doctorul din Portugalia mi-a spus că e posibil să nu mai pot vedea cu acel ochi și că nu voi mai juca fotbal, m-am gândit: Cum poți să spui asta? Apoi mi-am zis: Nu, nu e posibil. Vei face tot ce e posibil ca să îți revii
Cariera lui era în cumpănă după ce testele au arătat că suferise răni la retină iar ploapa i-a fost sfâșiată. După ce s-a întors la Liverpool, a fost trimis către departamentul specializat St Paul's Eye Unit de la Universitatea Regală din Liverpool. La început nu putea să vadă absolut nimic.
A fost un moment foarte greu pentru mine, dar cred. Sunt musulman și m-am rugat mult, asta m-a ajutat să trec peste. Liverpool m-a tratat atât de bine și toată dragostea și toate mesajele primite de la suporteri mi-au dat putere. Am avut o operație, dar cel mai important era să aștept și să mă odihnesc. Ușor, vederea a început să îmi revină. Trebuia doar să fiu răbdător. Pas cu pas, a devenit mai bine. Dumnezeu mi-a dat oportunitatea să joc din nou
Cariera lui a continuat pentru încă 13 ani. După ce a ieșit din prim-plan la Liverpool, a mers la Juventus, PSG sau Fiorentina. În luna ianuarie a acestui an și-a anunțat retragerea din fotbal.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39
Cupa Mondială FIFA
Benzema nu va juca la Cupa Mondială! Balonul de Aur 2022 a transmis un mesaj emoționant din Qatar
20/11/2022 LA 06:12