Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Englezii anunță transferul anului! Erling Haaland a bătut palma cu o echipă din Premier League pe un salariu uriaș

Cristian Mihală

Actualizat 19/04/2022 la 07:39 GMT+3

Manchester City a ajuns la un acord cu Erling Haaalnd pentru ca norvegianul să ajungă pe Etihad din vară. Vârful lui Dortmund va deveni cel mai bine plătit jucător din Premier League.

Erling Haaland

Credit imagine: Getty Images

În ultimul an, Erling Haaland a devenit cel mai vânat jucător din lume, dincolo de prestațiile fantastice vârful nordic prezentând un mare avantaj: costă doar 63 de milioane de lire, suma aferentă clauzei de reziliere care devine activă la finalul acestui sezon.
CITEȘTE ȘI:

Haaland, cel mai bine plătit jucător din Premier League

Real Madrid, PSG, Manchester United, Bayern sau Barcelona s-au interesat de perspectiva semnării tânărului atacant nordic, dar Daily Mail anunță că Manchester City a câștigat această bătălie. După ce a jucat două sezoane fără un vârf autentic, Guardiola va avea în sfârșit un atacant de careu, capabil să înscrie 25-30 de goluri în fiecare sezon de Premier League.
Conform sursei citate, Haaland va deveni cel mai bine plătit jucător din campionatul englez, "cetățenii" oferindu-i tânărului de 21 de ani un salariu de 500.000 de lire/săptămână. Asta se traduce în 26 de milioane de lire pe an (aproximativ 31 de milioane de euro). Nordicul va fi cel mai bine plătit jucător din Premier League, depășindu-i pe Ronaldo, De Bruyne și De Gea, fotbaliști care sunt în prezent pe podiumul celor mai mari salarii din campionatul englez.
150 milioane de euro este cota de piață a lui Haaland, conform transfermarkt. Vârful a marcat în acest sezon, în care a fost măcinat de accidentări, 25 de goluri în 25 de partide, în toate competițiile. El și-a ajutat coechipierii de la Dortmund și cu 8 pase decisive.
Premier League 19, 20, 21 aprilie 2022 - Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo