Adus pe Meazza pentru doar 17 milioane de lire, pentru că intra în ultimele 6 luni de contract cu Spurs, formație care dacă avea pretenții financiare exagerate risca să îl piardă ulterior gratis, Eriksen nu s-a adaptat la Serie A.
Antonio Conte nu i-a găsit rolul potrivit, iar fotbalistul a prins tot mai rar pirmul "11" al Interului. De când a sosit în Italia, Eriksen a început ca titular doar 12 partide, iar în actuala stagiune nu a reușit vreun gol sau vreo pasă decisivă.
Evident, randamentul lui e mult sub cel avut la Tottenham, iar formațiile de top din Premier League monitorizează atent situația, conștiente că pot da lovitura cu un efort financiar minim.
Premier League
Gabriel, mesaj războinic după înfrângerea cu City: "Pentru această echipă, voi alerga până voi muri"
01/01/2022 LA 18:26
https://i.eurosport.com/2020/11/17/2938289.png

Arsenal vrea un schimb Eriksen - Xhaka

Este cazul lui Arsenal, care, potrivit Corriere dello Sport discută cu Inter despre un schimb Eriksen - Xhaka. În vârstă de 28 de ani, elvețianul nu mai are postul de titular asigurat în echipa lui Arteta, odată cu transferul lui Thomas Partey, dar pare exact genul de jucător de care Conte are nevoie.
De altfel, managerul italian a încercat în vară să îl ia pe Kante, de la Chelsea, dar formația de pe Stamford Bridge a refuzat să se despartă de fotbalistul francez.
Potrivit sursei citate, există premise favorabile ca schimbul Eriksen - Xhaka să se realizeze în fereastra de mercato din iarnă, Arsenal fiind dispusă chiar să vină cu o sumă de bani care să contrabalanseze diferența de valoare dintre jucători.
Până să negocieze clar un astfel de schimb, Arsenal se pregătește de deplasarea de la Leeds, de duminică. Partida de pe Elland Road se va disputa de la 18:30 și va putea fi urmărită în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
"Gașca nebună" a lui Arteta uimește Anglia. Arsenal începe să arate iar ca o echipă mare
16/12/2021 LA 09:24
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
16/09/2021 LA 15:20