Articol scris de Alex Ivan
Jack Grealish a fost titularizat de către Gareth Southgate în victoria cu 4-0 a Angliei împotriva Islandei, din etapa a șasea a Ligii Națiunilor. A fost a treia partidă oficială bifată de jucătorul lui Aston Villa în reprezentativa Albionului, care a debutat la echipa națională în actuala campanie de Nations League. Grealish a avut evoluții fantastice în debutul acestei stagiuni, înregistrând 4 golui și 5 pase decisive în Premier League. Aston Villa este marea revelație din acest sezon, iar mijlocasul în vârstă de 25 de ani este principala armă a formației lui Dean Smith.
La conferința de presă susținută la finalul meciului cu Islanda, Grealish a declarat că este încântat de comparația cu Paul Gascoigne: “Este o onoare pentru mine să fiu comparat cu Paul Gascoigne. I-am admirat întotdeauna calitățile și stilul dezinvolt. Îmi doresc să impresionez fanii și să fiu le fel de decisiv precum Gazza”, a afirmat mijlocașul lui Aston Villa. Grealish a debutat de la o vârstă fragedă în Premier League, dar a intrat într-un fond de umbră din cauza mai multor incidente petrecute în afara terenului. Englezul afirmă acum că s-a maturizat și că nu simte presiunea adusă de convocarea la natională.“Cred că am vârsta necesară și sunt suficient de matur încât să fac față presiunii”, a spus Grealish. Acesta din urmă a fost votat omul meciului în duelul de miercuri împotriva Islandei.
Premier League
Grealish, despre presiunea transferului la Man City: "Este mult mai greu decât mă așteptam să fie"
25/12/2021 LA 11:24

Foden a revenit cu succes după incidentul din septembrie

Phil Foden și Mason Greenwood au fost implicați într-un incident în partida din tur disputată la Reykjavik. După încheierea meciului, cei doi tineri din lotul lui Southgate au invitat mai multe femei la hotelul unde erau cazați și au petrecut până dimineața. În urma incidentului, aceștia au fost excluși din lotul nationalei și nu au mai făcut deplasarea pentru următoarea partidă cu Danemarca.
Foden a fost iertat de către Gareth Southgate și a fost titularizat în partida de miercuri cu Islanda. Acesta i-a răsplătit încredrea selecționerului și a reușit 2 goluri și o pasă decisivă. Jucatorul lui Manchester City a declarat că se simte ușurat de faptul că situația s-a redresat: “Îl respect foarte mult pe Gareth Southgate. A avut încredere în mine și m-a titularizat în această partidă. Am fost determinat să mă revanșez și am dat tot ce am avut mai bun. Am fost puțin stresat la început, însă m-am concentrat asupra jocului”, a afirmat Foden.
Southgate s-a aratat mulțumit de prestația mijlocașului lui Manchester City și a adăugat: “Să treci printr-un asemnea incident este foarte dificil, mai ales când ești tânăr. Toți facem greșeli. A fost o situație dificilă pentru el. Cănd s-a întors în lotul echipei, era conștient de greșeala pe care a comis-o. I-am acordat câteva zile să se acomodeze”.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/11/19/2939637.jpg
Premier League
"Cade doar dacă vede o umbră!" Atac dur la adresa celui mai scump transfer din Premier League
01/10/2021 LA 14:37
Premier League
Reacția dură a lui Grealish după ce a fost numit arogant: "Nu înțelegi ce se întâmplă în fotbal!"
04/09/2021 LA 11:31