Sky Sports scrie că Frank Lampard va fi dat afară dacă forma lui Chelsea nu se îmbunătățește în viitorul apropiat. Următoarele trei meciuri - cu Luton (Cupa Angliei), Wolves și Burnley - vor fi decisive pentru Lamprd.
The Guardian informează că Roman Abramovich are deja lista de posibili înlocuitori.
Conducerea lui Chelsea este îngrijorată după ce echipa a pierdut cinci din ultimele opt meciuri iar poziția lui Lampard este una extrem de delicată. Antrenorul de 42 de ni este conștient de acest lucru și nu mai are la dispoziție mult timp pentru a-i convinge pe cei din conducere că poate întoarce lucrurile.
Premier League
Oficialii lui United s-au pus de acord: acesta va fi transferul anului 2022 în fotbal
10/10/2021 LA 10:05

Lista lui Roman Abramovich

Chelsea, care va juca cu Luton Town în runda a patra a Cupei Angliei duminică, a fost informată de posibilul interes al lui Thomas Tuchel de a prelua postul. Germanul a ajuns în finala UEFA Champions League cu PSG, formație cu care a cucerit și titlul în Franța de două ori.
Însă cei de la Chelsea consideră că un antrenor cu experiență în Bundesliga poate ajuta starurile germane aduse în această vară, Timo Werner și Kai Havertz.
Astfel, Abramovich ia în considerare să îl aducă pe Ralf Rangnick, considerat una dintre cele mai influente persoane din fotbalul german, pe termen scurt - până la finalul sezonului atunci când principala țintă a lui Chelsea, Julian Nagelsmann (RB Leipzig) poate prelua permanent postul.
Chiar dacă Tuchel și Nagelsmann par să fie primele două opțiuni pe termen lung, Roman Abramovich este conștient că Max Allegri rămâne disponibil iar experiența sa rămâne una extraordinară - cinci titluri cu Juventus și unul cu Milan. Un alt nume pe listă este și Ralph Hasenhuttl, care a impresionat la Southampton.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Valentin Mihăilă, spre Premier League! Un mare antrenor l-a pus în fruntea listei de achiziții
09/10/2021 LA 16:45
Premier League
Începe noua eră "Newcastle": primul jucător contactat de miliardarii din Premier League
09/10/2021 LA 09:26