Lampard a avut peste 300 de milioane de lire doar în 2020 pentru a reconstrui Chelsea. S-au făcut transferuri impresionante și mulți specialiști anticipau că "albaștrii" se vor bate la titlu. Chiar mult timp au dat senzația că o pot face, dar de două luni echipa a intrat într-o criză fără precedent (4 victoii în ultimele 11 meciuri, în toate competițiile, două dintre ele cu modestele Morecambe și Luton).
Ca atare, Abramovich a cochetat de ceva timp cu ideea înlăturării staffului tehnic, dar abia azi s-a ajuns la un acord de încetare a contractului cu Lampard și colaboratorii săi. La câteva ore după anunțul oficial, Frank Lampard a venit în spațiul public cu o reacție oficială după demiterea de la Chelsea, echipa pentru care a scris istorie din postura de fotbalist.

Frank Lampard, reacție oficială după demitere

Premier League
Demiterea de la Chelsea, lovitură grea pentru staff-ul lui Lampard! Mesajul antrenorului secund
26/01/2021 LA 16:47
La câteva ore după ce presa din Marea Britanie a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a fost demis de la Chelsea, Frank Lampard a venit cu o reacție oficială: "Au fost un imens privilegiu și o mare onoare pentru mine să antrenez Chelsea, un club care a fost o mare parte din viața mea de până acum. În primul rând vreau să le mulțumesc fanilor pentru susținerea lor incredibilă pe care am primit-o în ultimele 18 luni. Sper că ei știu cât înseamnă asta pentru mine.
Când am acceptat acest rol am înțeles provocările pe care urmează să le am într-o perioadă dificilă pentru club. Sunt mândru de reușitele pe care le-am obținut, mândru de academia de jucători, fotbaliști care au reușit să facă pasul la prima echipă și să joace atât de bine. Ei sunt viitorul acestui club. Sunt dezamăgit că nu am avut timp în acest sezon să ducem echipa înainte, la nivelul următor.
Vreau să-i mulțumesc domnului Abramovich, conducerii, jucătorilor, echipei mele și tuturor din club pentru munca lor și pentru dedicare, mai ales în aceste vremuri grele, fără precedent. Îi urez succes acestei echipe și mult noroc pe viitor!", a fost comunicatul pe care Frank Lampard l-a emis la câteva ore de la demitere.
În vârstă de 42 de ani, Frank Lampard a fost numit antrenor la Chelsea la începutul lunii iulie 2019, în locul italianului Maurizio Sarri. Cu el pe bancă, echipa londoneză a terminat campioantul trecut pe locul 4 în Premier League, la egalitate de puncte cu Manchester United de pe locul 3, şi după campiona Liverpool şi Manchester City. În acest sezon, Chelsea acuopă actualmente locul 9, cu 29 de puncte din 19 meciuri, la patru puncte de Tottenham, de pe locul 5, de UEFA Europa League, şi la cinci puncte de Liverpool, de pe locul 4, de UEFA Champions League.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/24/2978140.jpg
Premier League
Adevăratul motiv pentru care Frank Lampard a fost dat afară de la Chelsea: "Jucătorii s-au plâns"
25/01/2021 LA 15:49
Premier League
Lampard, pe făraș la Chelsea! Discurs deznădăjduit în fața jurnaliștilor după eșecul cu Leicester
20/01/2021 LA 05:40