Cânu, fost fundaș central la echipe precum Poli Timișoara, Vaslui și Ceahlăul, a ales fundașii din Premier League alături de care și-ar dori un parteneriat în centrul apărării: ”Dintre cei în activitate, Virgil van Dijk. El e jucătorul esențial la Liverpool. Sunt atâtea exemple de echipe mari în Premier League care nu au reușit să își găsească un lider în apărare. Iar dintre cei retrași, Nemanja Vidic pentru că mi-a plăcut foarte mult determinarea lui, nu avea mamă, nu avea tată, așa trebuie să arate un fundaș central”.
Jurgen Klopp reușește să scoată mai mult din jucătorii săi decât Guardiola, consideră Cânu. ”El ia niște echipe cu jucători nu așa bine cotați ca cei ai lui Guardiola. Klopp a demonstrat și la Dortmund că poate scoate din jucători medii.. îi poate duce pe cele mai înalte culmi ale gloriei”.
În opinia lui Cânu, Sheffield United este cea mai plăcută surpriză din acest sezon în timp ce Everton este dezamăgirea sezonului: ”Toată lumea vedea pe Everton la porțile Top 6 înainte de începerea sezonului iar acum se zbat la retrogradare, cu înfrângeri acasă, meciuri neconvingătoare”.
Premier League
Imagini sinistre din barajul din promovare în Premier League. Un fan l-a făcut K.O. pe Billy Sharp
ACUM 5 ORE
Cânu consideră că Liverpool este mare favorită să ia titlul în acest an: ”În proporție de 75%, cred că Liverpool va lua titlul în acest an. Mi-e greu să cred că Liverpool va pierde prea multe meciuri în acest sezon și că City nu se va mai încurca. Guardiola a avut parte și de mulți accidentați”.
Premier League
Klopp, uluit de "Ferrariul din garaj". Germanul, genial: "E o crimă că nu îl bag mai des!"
ACUM 5 ORE
Premier League
Mbappe, răspunsul lui Liverpool la transferul lui Haaland? Anunțul făcut de Jurgen Klopp
IERI LA 08:22