Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Premier League Facts | Gazzetta dello Sport: Real îl vinde pe Ronaldo în Anglia

Cristian Mihală

Actualizat 11/05/2021 la 08:51 GMT+3

Cristiano Ronaldo nu va rămâne, aproape sigur, la Juventus din vară. Clubul italian vrea să se reformeze, iar portughezul e foarte aproape de Manchester United.

Könnten ihren Ländern bei der EM fehlen: Cristiano Ronaldo und Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

Ronaldo este un exemplu pentru ceilalți în vestiarul lui Juventus, fiind un profesionist desăvârșit, însă acesta pare să fi ajuns spre apusul carierei. A împlinit 36 de ani și a fost eviscerat de presa italiană după eliminarea cu Porto, din Champions League.
CR7 îi costă pe torinezi 60 de milioane de euro/an, astfel că sacrificiul financiar pe care îl fac nu se justifică. Lusitanului îi expiră contractul cu italienii în vara viitoare și, foarte probabil, va fi lăsat să plece - contra unei sume modice - din vara acestui an.

Ronaldo acceptă un salariu mai mic pentru a semna cu United

Gazzetta dello Sport scrie azi că Ronaldo spera să se întoarcă la Real, însă Florentino Perez i-a închis ușa în nas. "Zvonurile legate de revenirea lui Cristiano Ronaldo la Madrid sunt lansate din anturajul său. Nu va reveni la Real", a spus Florentino Perez, pentru El Larguero.
Ca atare, sursa citată scrie că din vară CR7 are șanse maxime să evolueze la Manchester United. Solskjaer are nevoie de întăriri în atac, unde Cavani va pleca, iar "diavolii" nu își permit să îl aducă pe Haaland, așa cum visau. Lusitanul poate ajuta însă enorm cu experiența sa, iar decalajul dintre United și City ar putea fi estompat de acest transfer.
Gazzetta dello Sport nu scrie cât va primi Juve în urma cedării fotbalistului, dar punctează că Ronaldo și-a negociat deja contractul. E dispus să renunțe la o bună parte din suma pe care o primea la "Bătrâna Doamnă" pentru a evolua din nou în cel mai puternic campionat din lume. Pe Old Trafford, portugezul va semna pentru doi ani și va primi 20 de milioane de euro/an.
Ronaldo a mai evoluat la United în perioada 2003-2009 și a cucerit 3 campionate, o Cupă, dar și Champions League.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo