Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce a spus Perez despre revenirea lui Ronaldo la Real Madrid + Starul care și-a prelungit contractul

Cosmin Cioboata

Actualizat 22/04/2021 la 10:16 GMT+3

Florentino Perez a oferit un interviu eveniment în presa spaniolă, în care a discutat despre mai multe subiecte intense din lumea fotbalului. Pe lângă Super Ligă, președintele lui Real Madrid a vorbit și despre zvonurile legate de transferurile lui Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe, precum și despre starul care și-a prelungit contractul pe Santiago Bernabeu.

Florentino Perez

Credit imagine: Getty Images

Florentino Perez a făcut lumină în cazul mai multor zvonuri răsunătoare din fotbal. După ce a asigurat că Super Liga se află doar în standby, ci nu a fost suspendată definitiv, președintele lui Real Madrid a vorbit despre Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe, jucători despre care s-a scris că ar putea ajunge pe Santiago Bernabeu în vară.
Într-un interviu oferit pentru postul de radio El Larguero, Perez a spus că nu există șanse ca Ronaldo să revină la Real.
"Zvonurile legate de revenirea lui Cristiano Ronaldo la Madrid sunt lansate din anturajul său. Nu există nimic concret.", a spus Florentino Perez, pentru El Larguero.

Transferul lui Mbappe la Real Madrid rămâne un vis pentru Florentino Perez

Transferul lui Kylian Mbappe rămâne principala prioritate pentru Perez, însă conducătorul Realului nu este 100% convins că va reuși să-l aducă pe starul lui PSG încă din această vară:
"Dacă nu îl vom transfera pe Mbappe în această vară, nu cred că fanii se vor împușca în cap. Cu toții știu că facem tot ce putem, iar dacă lucrurile nu se vor întâmpla înseamnă că au fost imposibile."

Florentino Perez a făcut anunțul: "Modric a semnat prelungirea contractului cu Real Madrid!"

Florentino Perez a discutat și despre jucătorii din curtea sa. Președintele "galacticilor" a dezvăluit că Modric a semnat prelungirea contractului, lucru despre care s-a vorbit intens în ultimele luni.
"Luka Modric și-a prelungit contractul cu Real Madrid.", a confirmat Perez.
Modric ar fi semnat un nou contract, valabil până în 2022.
Nu același lucru a putut spune și despre Sergio Ramos și Raphael Varane. Cei doi fundași de bază ai lui Zidane n-au semnat prelungirea nici până la această oră, iar Perez nu înțelege de ce:
"Sergio Ramos încă n-a semnat un nou contract și nu înțeleg de ce. Îl iubesc pe Sergio ca pe copilul meu. Dar asta e situația. Cât despre Varane... sunt mulțumit cu echipa noastră. Iar dacă jucătorii nu vor să rămână la Madrid, sunt liberi să plece.", a mai spus Perez.
Contractul lui Ramos expiră în vară, în timp ce înțelegerea lui Varane se va încheia peste un an.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo